ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Διαλέξατε το δρόμο του κατεστημένου της βρωμιάς»

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας απαντούν στην επίσημη τοποθέτηση  του προέδρου της ομάδα, Πάρη Ανδρέου.

Αναλυτικά:

Τα όσα θα ειπωθούν στην πιο κάτω ανακοίνωση δεν είχαμε σκοπό να τα πούμε μέσω ανακοίνωσης, όμως δεν μας δίνετε επιλογή μετά από σειρά ανακοινώσεων που απευθύνουντε προς εμάς.

Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε το ποιοι είμαστε.

Είμαστε αυτοί που από την αρχή της ίδρυσης μας αλλά και από πολλά χρόνια πίσω, ακολουθούμε την ομάδα μας σε όλους τους εντός και εκτός αγώνες. Ξυπνούμε και κοιμούμαστε με τη σκέψη της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. Είμαστε αυτοί που ονειρεύονται για μια ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ μακριά από το παρασκήνιο, αυτοί που δεν έχουν να κερδίσουν τίποτε.. ούτε πολιτικές θέσεις, ούτε καρέκλες, ούτε προβολή του προσώπου τους. Είμαστε αυτοί που για 90 λεπτά δίνουμε παλμό, είμαστε αυτοί που αν δεν είμασταν, η ΣΑΛΑΜΙΝΑ δεν θα ήταν η ίδια. Είμαστε αυτοί που πάμε κόντρα στο κατεστημένο που τρώμε ξύλο από την αστυνομία χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, αυτοί που συλληφθήκαν χωρίς να καταλάβουμε το γιατί ..

Είμαστε αυτοί που είμαστε αλλά με καθαρή συνείδηση, αυτοί που σε στήριξαν από την πρώτη στιγμή που ανάλαβες τα ινία και λέγαμε «Α τούτος ήταν πας τα κάτζελλα, εν δικός μας, ενα πολεμήσει, εν θα τον φάει το σύστημα, ενα πολεμά για την ιδέα»

ΒΓΗΚΑΜΕ ΛΑΘΟΣ

Τρίζουν τα κόκκαλα του μεγάλου ΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ γιατί διαλέξατε τον εύκολο δρόμο. Το δρόμο του κατεστημένου της βρωμιάς και του βολέματος. Διώξατε τον κόσμο από τις κερκίδες με τις αποφάσεις και τις πράξεις σας. Όταν πέρσι εσείς πανυγηρίζατε για την είσοδο της ομάδας στη πρώτη εξάδα και για τα λεφτά που πήρατε. Ρωτήσατε τον κόσμο πως ένιωθε μετά το τέλος του αγώνα στο Δασάκι; Όταν για 3 συνεχόμενα χρόνια τα παιχνίδια στο Δασάκι ήταν προκαθορισμένα πριν καν ξεκινήσουν. Ρωτήσατε τον κόσμο πώς νιώθει; Που πάει η περιφάνεια; Το μόνο που σας απασχολεί είναι τα λεφτά, μπήκατε συνειδητά είτε ασυνείδητα στο παιχνίδι του κατεστημένου και παίξατε. Η ιστορία ειναί γραμμένη. Θα μπορούσαμε να δώσουμε πολλά ακόμα παραδείγματα αλλά δεν θα το κάνουμε...

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ

Και σίγουρα δεν είναι αυτό το ευ αγωνίζεσθαι που διδάχτηκατε απο τον αείμνηστον ΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.
Δυστυχώς για εσάς δεν είμαστε εμείς που είμαστε εκτός τόπου και χρόνου και μιας και αναφερθήκατε στο ξύλο που φάγατε, όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρων οι κότες . Όσον αφορά τις αναφορές σας ότι μας στεγάζετε δωρεάν κτλ... «Κύριοι» είστε ξεφτίλες .. Όταν μέλη του συνδέσμου μας βοήθησαν οικονομικά την ομάδα από το δικό τους εισόδημα που πήγαινε για κλείσιμο, όταν ο σύνδεσμος έφερε σεβαστό ποσό στο σωματείο, όταν βάφαμε το γήπεδο στο κατακαλόκαιρο πριν 2 χρόνια παίρναμε άδειες από τις δουλειές μας και χάναμε το μεροκάματο μας είμασταν «εκτός τόπου και χρόνου πάλι»;; Κύριοι φαίνετε δεν είμαστε εμείς που ξεχνάμε.

Εμείς θα δώσουμε ραντεβού στη γενική συνέλευση. Φτάνουν τα λόγια και τα μπλα μπλα θα τα πούμε από κοντά !!

Υ.Γ1. Μετά από την αποτυχημένη χρονία δεν βρήκατε τα κότσια να αναλάβετε την ευθύνη, αλλά με ευκολία βρήκατε το εξιλαστήριο θύμα για να αποπροσανατολίσετε τον κόσμο και την κοινή γνώμη.

Υ.Γ2. Καλούνται όλα τα μέλη να δώσουν μαζικά το παρόν τους στη γενική συνέλευση.

Υ.Γ3. Only one solution Red Rebels revolution.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X