ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Κερδίσαμε 42 βαθμούς στο γήπεδο»

Η Νέα Σαλαμίνα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία και τον κόσμο για τη χθεσινή νίκη απέναντι στην Καρμιώτισσα.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία και το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα του σωματείου μας για τη χθεσινή τους νίκη που έβαλε οριστικό τέρμα στις όποιες αρνητικές σκέψεις είχαν γεννηθεί τις τελευταίες βδομάδες.

Πιο πολύ συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τον κόσμο μας που βρισκόταν χθες στο γήπεδο και στήριξε την ομάδα μέχρι το τέλος. Τον κόσμο που ήταν παρών, αφήνοντας πίσω τη δικαιολογημένη πίκρα και απογοήτευση που επικρατούσε τον τελευταίο καιρό.

Ευχαριστίες μεταφέρουν και οι ποδοσφαιριστές προς τον ερυθρόλευκο κόσμο και αυτοί με τη χθεσινή νίκη τους αποζημίωσαν, έστω και στο ελάχιστο, τη στήριξη που τους δόθηκε.

Μας λυπεί το γεγονός ότι χθες εκδόθηκε ανακοίνωση όπου γινόταν έκκληση για αποχή από το γήπεδο. Αποχή από τον κρισιμότερο αγώνα της φετινής περιόδου, όπου η ομάδα μας διεκδικούσε όχι μόνο και τη μαθηματική παραμονή της στην κατηγορία, αλλά ακόμα και την επιβίωση της, γιατί ένας πιθανός υποβιβασμός να σήμαινε και την ολοκληρωτική οικονομική καταστροφή.

Δηλώνουμε υπεύθυνα πως θα ξεκινήσουν όλες οι διεργασίες που χρειάζονται για να γίνει η αυτοκριτική μας, να εντοπίσουμε τα λάθη και να αποδώσουμε ευθύνες, εάν και εφόσον χρειάζεται. Το Δ.Σ. απέδειξε πως δεν είναι ευθυνόφοβο και δε θα διστάσει να παραδεχτεί τυχόν παραλείψεις ή λάθος εκτιμήσεις, τροχοδρομώντας μάλιστα και λύσεις.

Λέμε στον κόσμο μας με πλήρη σεβασμό και ειλικρίνεια πως σε καμία των περιπτώσεων δεν πάρθηκαν αποφάσεις με υστεροβουλία ή δόλο, αλλά γνώμονας ήταν πάντοτε το συμφέρον του σωματείου.

Σε καμία όμως περίπτωση δε δεχόμαστε από ΚΑΝΕΝΑ να αφήνει σκιές και υπονοούμενα για την τιμιότητα και τις προθέσεις μας. Η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου κέρδισε 42 βαθμούς στο ΓΗΠΕΔΟ και σε όσους αγώνες έχασε είτε ήταν άτυχη, είτε απλώς δεν ήταν στην πρέπουσα αγωνιστική κατάσταση. Κόκκινους φακέλους, περίεργους και ύποπτους αγώνες ας ψάξουν μακριά από το σωματείο μας.

Μας ενοχλεί ιδιαίτερα που αυτά τα σχόλια προέρχονται από ανθρώπους που ήταν κοντά στο σωματείο και στηρίχθηκαν όσο λίγοι, εκεί και όπου έπρεπε, από το Δ.Σ.. Δεχόμαστε την καλόπιστη και εποικοδομητική κριτική αλλά σε καμία περίπτωση τη λασπολογία και το μηδενισμό. Όσοι θέλουν να προκαλέσουν προβλήματα και αναστάτωση δεν έχουν θέση ούτε στην κερκίδα, ούτε στην ομάδα.

Ενημερώνουμε τον υγιώς σκεπτόμενο ερυθρόλευκο κόσμο ότι θα παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, έτσι ώστε αποφευχθούν και να διορθωθούν λάθη και παραλείψεις. Έχουν οριστεί ήδη οι Γενικές Συνελεύσεις του σωματείου μας και καλούμε όλα τα μέλη να προσέλθουν σε αυτές, με σκοπό την ειλικρινή συζήτηση και την κατάθεση εισηγήσεων βελτίωσης.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμόχωστου σημαίνει ΗΘΟΣ και αθλητοπρέπεια!

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση