ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Κανείς άμοιρος ευθυνών»

Η νέα ήττα της Νέας Σαλαμίνας έχει φέρει μεγάλη απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας. Ο εκπρόσωπος τύπου του σωματείου, Γιώργος Καζαμίας, μιλώντας το πρωί στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95 ανέφερε αρχικά:

«Θα πρέπει άμεσα να πάρουμε βαθμούς, έτσι ώστε να μην μπουν σκέψεις ότι η ομάδα θα μπει σε περιπέτειες. Αυτό είναι το πρώτο μέλημα όλων μας, διότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα και θα πρέπει η ομάδα να αρχίσει να συνέρχεται».

Για τις αλλαγές που θα κάνουν: Το πρώτο και πιο σημαντικό που αποφασίσαμε χθες στο συμβούλιου είναι ότι η ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει μέχρι το τέλος χωρίς νέο προπονητή. Ο Κωνσταντίνος Μηνά και οι συνεργάτες του έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και τους ευχαριστούμε για αυτό. Μάλιστα, η δουλειά που έκαναν φάνηκε στο γήπεδο, καθώς η ομάδα ήταν αλλαγμένη και έχασε ευκαιρίες, αλλά της έλλειψε το καθαρό μυαλό. Όμως, είπαμε ότι πρέπει να έρθει ένας νέος προπονητής, έτσι ώστε να φέρει κάποιες αλλαγές και κυρίως να αλλάξει την ψυχολογία στην ομάδα».

Για τον Κονσεϊσαο: «Αν και δεν μας αρέσει να βγάζουμε προς τα έξω κάποια ονόματα. Ναι, ο κ. Κονσεϊσαο είναι ο προπονητής εκ των προπονητών που έχει επαφές ο τεχνικός διευθυντής. Όμως, αντιλαμβάνεστε δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, πριν υπάρχουν υπογραφές. Ευελπιστούμε ότι το θέμα θα λήξει άμεσα».

Για την ανακοίνωση και τις ευθύνες της διοίκηση: «Το διοικητικό συμβούλιο αντιλαμβάνεται και κατανοεί ότι δεν είναι άμοιρο ευθυνών όταν δεν πάει κάτι καλά. Ο σκοπός αυτής της ανακοίνωσης ήταν για να αντιληφθεί ο κόσμος ότι αυτή η ενδοσκόπηση δεν έγινε τώρα. Αυτή η ενδοσκόπηση γίνεται από την αρχή. Αλλά, δεν θα αρχίσουμε να καταλογίζουμε ευθύνες και να αρχίζαμε να παίρνουμε κεφάλια. Θα περιμένουμε το καλοκαίρι και την γενική συνέλευση, για να γίνουν οι αλλαγές που πρέπει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση