ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Συγγνώμη...»

Στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» του ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 και στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Καζαμίας, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για την ήττα από την Δόξα.

Αναλυτικά τι είπε:

 

Για την ήττα από την Δόξα : «Είναι βαριά η ήττα για μας, καθώς η ομάδα μας παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και δεχθήκαμε μια βαριά ήττα, η οποία απογοήτευσε και τον κόσμο μας»

Για την φετινή πορεία της ομάδας : «Το ρόστερ μας είναι ποιοτικό, όμως θα πρέπει να το δείχνουμε και στο γήπεδο αυτό. Δυστυχώς η αστάθεια μας στοίχισε φέτος. Αυτό είναι το πρόβλημα μας την φετινή χρονιά. Πέρσι η ομάδα είχε 33 βαθμούς και μπήκαμε εξάδα, φέτος έχουμε 30 αλλά η συγκομιδή μας δεν μας επιτρέπει να μπούμε στην εξάδα. Έχουμε να ανταγωνιστούμε ομάδες που έχουν πολλαπλάσιο προϋπολογισμό από μας. Το πρόβλημα το σημαντικότερο είναι η απόδοση μας το τελευταίο δίμηνο , η οποία δεν μας ικανοποιεί και θα πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα μας για να προχωρήσουμε.»

Για την συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Παρά την απογοήτευση, έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια και δεν πρέπει να παρουσιαστούμε αδιάφοροι κόντρα σε Εθνικό και Καρμιώτισσα. Το όνομα του σωματείου μας δεν μας επιτρέπει να παρουσιαστούμε αδιάφοροι. Δειλά-δειλά, θα πρέπει να αρχίσει και ο προγραμματισμός για την νέα χρονιά. Υπάρχουν και κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές, στους οποίους θα πρέπει να δοθούν ευκαιρίες αν το θεωρεί και σωστό ο προπονητής.»

Για τα κίνητρα που υπάρχουν: «Κίνητρο πάντα υπάρχει και αυτοί που αγωνίζονται πρέπει να κερδίζουν. Αν υπάρχει και το οικονομικό κίνητρο, ακόμα καλύτερα.»

Για τον Στάικο Βεργέτη και τον προγραμματισμό : «Η ομάδα έχει τεχνικό διευθυντή, ο οποίος παίρνει τις αποφάσεις, τις παρουσιάζει στο ΔΣ για έγκριση. Ο Βεργέτης έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς. Είναι θέμα τεχνικού διευθυντή, ο οποίος θα αξιολογήσει την κατάσταση μέχρι το τέλος και θα αποφασίσει ανάλογα.»

Για τον κόσμο: «Ένα μεγάλο συγγνώμη προς τον κόσμο. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη προς όλους, αλλά δεν πρέπει να μηδενίζουμε τα πάντα. Η Νέα Σαλαμίνα πέρασε δύσκολα τα προηγούμενα χρόνια, όμως πλέον έχουμε το κεφάλι μας ψηλά. Η ομάδα έχει και παρόν και μέλλον και πρέπει να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο. Καταλαβαίνουμε την απογοήτευση, όμως είμαστε σίγουροι πως οι οπαδοί μας θα μείνουν πιστοί στην ομάδα για να έρθουν καλύτερες μέρες.»

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση