ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Δοκιμάζονται οι Άγγλοι, η Ελλάδα για τη δεύτερη θέση με εκπληκτικές αποδόσεις στη Ubet!

Η Ubet αποτελεί τη διαδικτυακή πλατφόρμα στοιχημάτων που προσφέρει στους φιλάθλους της Κύπρου ψηλές αποδόσεις σε πλούσιες στοιχηματικές επιλογές

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Ubet αποτελεί τη διαδικτυακή πλατφόρμα στοιχημάτων που προσφέρει στους φιλάθλους της Κύπρου ψηλές αποδόσεις σε πλούσιες στοιχηματικές επιλογές. Μπείτε τώρα στο ubet.com.cy και τοποθετήστε εύκολα και ασφαλισμένα τα στοιχήματα σας. Με την εγγραφή σας και την πρώτη σας κατάθεση, παίρνετε 100% bonus μέχρι €200.

Αγγλία - Κροατία

Στην πυρά, όχι στην μπύρα, ρίχνουν οι Κροάτες την Εθνική Αγγλίας στην προσπάθειά τους να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις. Οι Άγγλοι, με απόδοση 1.90 στην νίκη τους, θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά, ενώ η νίκη της Κροατίας θα βρίσκεται στο 3.85 και η ισοπαλία στο 3.70. Το under 2.5 goals βρίσκεται στο 2.05, το goal-goal στο 1.70 και το over 2.5 goals στο 1.75.

Ελλάδα - Εσθονία

Αν και δεν έχουν κι εδώ την Κύπρο να τους δώσει douze points, η Εθνική Ελλάδος θέλει νίκη για να κλειδώσει τη 2η θέση. Με απόδοση 1.30 η νίκη της Ελλάδας ενώ η ισοπαλία βρίσκεται στο 5.10 και η νίκη της Εσθονίας στο 11.00. Το under 2.5 goals βρίσκεται στο 1.65, το goal-goal 2.95 και το over 2.5 goals βρίσκεται στο 2.20.

Μπορείτε να παίξετε σήμερα και κάθε μέρα στην διαδικτυακή πλατφόρμα στοιχημάτων ubet.com.cy! Μπείτε εδώ για να βρείτε όλες τις στοιχηματικές μας επιλογές.

Nations League: Τελευταία Ενημέρωση

X