ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«24 χρόνια… μια ολόκληρη ζωή»

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η καλαθοσφαιρίστρια της ΑΕΛ, Κάλια Παπαδοπούλου, ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας της.

Αναλυτικά:

Όλα κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος τους έτσι έφτασε κ το δικό μου τέλος..Πάντα ήθελα να σταματήσω όταν ήμουν στα ψηλά, να μπορώ ακόμη να κάνω πράγματα και να μην εκτίθεμαι στο γήπεδο να σέβομαι τον εαυτό μου και να με σέβονται οι γύρω μου. Βέβαια ο σεβασμός ήταν κάτι που δεν απαίτησα ποτέ κ από κανένα γι αυτό το τελευταίο "χειροκρότημα" του κόσμου ήταν το καλύτερο "τρόπαιο" της μπασκετικής μου καριέρας...

24 χρόνια ...Μια ολόκληρη ζωή τίποτα δεν ήταν στρωμένο με ροδοπέταλα κ τίποτα δεν μου χαρίστηκε..Δούλεψα, θυσίασα κ αφιερώθηκα σε αυτό που αγάπησα γιατί πάντα πίστευα ότι για να πετύχεις πρέπει να θυσιάσεις πράγματα που αγαπάς. Ήμουν πάντα μακριά από κακές συνήθειες ποτά τσιγάρα...Θυσίασα εκδρομές ταξίδια, γενέθλια φίλων γιατί προτεραιότητα μου ήταν να είμαι πρότυπο αθλήτριας κ να υποστηρίζω αυτό που αγαπώ!

Στη ζωή μου γνώρισα πολλούς προπονητές, πολλές παίχτριες κ πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους. Από την κάθε μου συνεργασία προσπαθούσα να κλέψω μόνο τα καλά κ ποτέ δεν ασχολήθηκα με το τι λέει ο κόσμος, ο αντίπαλος προπονητής-παίχτρια γι μενα γιατί στη δική μου θεωρεία υπάρχει "αν επικεντρωθείς στη δική σου ομάδα κ πως να της κάνεις καλύτερη τότε θα πετύχεις"!!Όπως επίσης οι καλύτερες απαντήσεις δίνονται με πράξεις κ όχι με λόγια...Άκουσα πολλά..Ειπώθηκαν πολλά ακόμη κ τώρα στο κλείσιμο της μπασκετικής μου καριέρας...Ξέρω ποιοι είναι ξέρουν κ αυτοί..Τους ευχαριστώ όμως γιατί κ από αυτούς έμαθα κάτι..

Πολλοί θα προσπαθήσουν με διάφορους τρόπους να σου ρίξουν το ηθικό πολλοί θα χαρούν με την αποτυχία σου μείνε όμως συγκεντρωμένος στο στόχο σου κ θα βγεις κερδισμένος...

Μπορεί να μην έκλεισα τη καριέρα μου με το τρόπαιο όμως αλήθεια πως μπορώ να νιώθω στενοχωρημένη έχοντας πίσω μου τόσα πρωταθλήματα κ κύπελλα με ΑΕΛ, ευρωπαϊκή πορεία σε Ελλάδα,Κύπρο,Γαλλία κ εθνική Κύπρου; Νιώθω ευλογημένη για όλες τις στιγμές που έζησα κ τυχερή που τελειώνω υγιής..Δε μετανιώνω για τίποτα η απόφαση μου είναι συνειδητή, δεν μου το επέβαλε κανείς ήθελα να χω την ευθύνη της απόφασης μου...Φεύγω με το κεφάλι ψηλά!!

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τις συμπαίχτριες που είχα όλα αυτά τα χρόνια που με πολλές έχουμε δημιουργήσει σχέσεις ζωής, την οικογένεια μου και φίλους μου που με στήριξαν μέχρι το τέλος...Σίγουρα είναι πολλοί αυτοί που θέλω να ευχαριστήσω και απολογούμαι αν αδικήσω κάποιους..Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους 2 ανθρώπους που με ενέπνευσαν να ασχοληθώ με τον μπάσκετ τον κύριο Δημήτρη Παλάλα και τον αείμνηστο Γιώργο Θυρώτο,τον ακούραστο εργάτη Λεωνίδα Γιαννακού κ τον πρόεδρο της Αελ Κώστα Χριστοδούλου...Ευχαριστώ επίσης τον προσωπικο μου γυμναστή Αντρέα Νικολάου...Ευχαριστώ ολους για τα όμορφα μηνύματα που μου στέλνετε καθημερινά..

Κάτι καινούριο ξεκινά και είναι ωραίο...

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X