ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Οι καρποί ήρθαν φέτος»

Ο προπονητής της γυναικείας καλαθοσφαιρικής ομάδα του Κεραυνού, Χρίστος Στυλιανίδης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη γυναικεία ομάδα του Κεραυνού:

«Αυτό που έγινε φέτος ήταν να στηρίξουμε την γυναικεία καλαθόσφαιρα και να κάνουμε κάτι καλό. Ξεκίνησε μια προσπάθεια από πέρσι και οι καρποί ήρθαν φέτος. Νομίζω ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Καταφέραμε και κατακτήσαμε και τους τρεις τίτλους νομίζω δίκαια.»

Για το επίπεδο της καλαθόσφαιρας και για τις μάχες των τελικών:

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από το επίπεδο του μπάσκετ. Από την αρχή έχουν ξεχωρίσει οι ομάδες του Κεραυνού και της ΑΕΚ. Είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο. Πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή, να πιστώσουμε και την ομοσπονδία ώστε να μπορούσε να αυξήσουμε τις ομάδες στην πρώτη κατηγορία. Οι δυο συγκεκριμένες ομάδες που αγωνίζονται απόψε είναι ότι καλύτερο. Περιμένουμε να δούμε αντάξιους τελικούς. Ο Κεραυνός δεν έχει να πάρει πρωτάθλημα από το 2007, έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Είναι η ομάδα μου, της εύχομαι το καλύτερο. Ελπίζω να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να δούμε αμφίρροπα παιχνίδια. »

Α Κατηγορία Γυναικών: Τελευταία Ενημέρωση