ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το «έκαναν» σε γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ και έγιναν viral (pics)

Ήταν μια στιγμή τρέλας...δήλωσε η ίδια

Η 19χρονη Caitlyn Kirby έγινε γνωστή μέσα σε μια μέρα για όλους τους λάθος λόγους. Το «ροζ» βίντεο από κάμερα του κλειστού κυκλώματος του σουπερμάρκετ που δουλεύει και την δείχνει να το κάνει με τον 35χρονο συνάδελφο της Neville Fox σαρώνει τη Βρετανία και έχει γίνει viral σε χρόνο μηδέν.

Φυσικά η ίδια με δηλώσεις της στην Sun παραδέχτηκε ότι φλέρταρε με τον συνάδελφο της για βδομάδες χωρίς να είναι κάτι σοβαρό. Περιγράφοντας την νύχτα που έγιναν τσακωτοί λέει ότι όταν σχόλασε συναντήθηκε με τον συνάδελφο της που ακόμη εργαζόταν. Κάπου εκεί το ένα έφερε το άλλο με τα αποτελέσματα να είναι αυτά που θα δείτε στις πιο κάτω φωτογραφίες

«Ήταν απλώς μια στιγμή τρέλας», λέει , πριν σπεύσει να σημειώσει πως θέλει να πάει στη Βραζιλία να κρυφτεί από την ντροπή της.

Και όπως λέει με νόημα, δύο είναι οι ζωές που καταστράφηκαν από τη δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου υλικού, καθώς και ο παρτενέρ της Neville Fox περνά τα πάνδεινα για μια στιγμή αδυναμίας.

«Συνέβη στα ξαφνικά, μοιάζει να έγινε από το πουθενά. Εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση, εγώ ακολούθησα και το πράγμα δεν άργησε να εξελιχθεί. Όλος ο κόσμος είδε τι ακριβώς συνέβη μετά». Λέει επίσης πως το σκάνδαλο δεν την αφήνει να ηρεμήσει, ντροπιάζοντας τόσο την ίδια όσο και την οικογένειά της, και θέλει να φύγει μακριά για να απαλλαγεί από το στίγμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X