ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Την Κυριακή ο Ντόναλντ Ντακ θα είναι πράκτορας του FBI

Οι ήρωες της Disney από αυτή την Κυριακή στην «Kαθημερινη»

Αύγουστος και η παραλία θέλει κόμικς, κόμικς που θα μας ταξιδέψουν σε εποχές όμορφες, πολύχρωμες με τις περιπέτειες του Ντόναλντ Ντακ και της παρέας του, πάντα με την υπογραφή του θρυλικού Ιταλού δημιουργού της Disney Ρομάνο Σκάρπα.

Η «Καθημερινή» εξασφάλισε και φέτος για τους αναγνώστες της νέα τεύχη της σειράς ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.

Μια γρήγορη ματιά στo έργο του ταλαντούχου Ρομάνο Σκάρπα 
Πρόκειται για τον σημαντικότερο εκπρόσωπο του ιταλικού κόμικς με ήρωες του Disney. Είναι ένας από τους πρώτους Ευρωπαίους ομότεχνους του Καρλ Μπαρκς που υιοθέτησαν τον κεντρικό του ήρωα, Σκρουτζ Μακ Ντακ. Ακολουθώντας το παράδειγμα του μεγάλου δασκάλου, πρόσθεσε πολλές νέες μορφές στο σύμπαν της Λιμνούπολης. Το πληθωρικό έργο του βοήθησε στη διαμόρφωση της μυθολογίας των Ντακ και του χάρισε μια σημαντική θέση στην ιστορία του ευρωπαϊκού αλλά και του παγκόσμιου κόμικς.

«O Ντόναλντ πράκτορας του FBI»
Την αρχή για τη νέα μας σειρά κάνουμε με τον τίτλο: «O Ντόναλντ πράκτορας του FBI» που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά 14 Μαΐου του 1961. Συνολικά μαζί με την Καθημερινή θα κυκλοφορήσουν δέκα τεύχη. Ευχόμαστε να απολαύσετε τις νέες ιστορίες του Ρομάνο Σκάρπα και να αγαπήσει η νέα γενιά τους ήρωες της Disney όσο τους αγαπήσαμε όσοι μεγαλώσαμε με αυτούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση