ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προκάλεσε αντιδράσεις! Πόζαρε γυμνή στο προσκύνημα της Παναγίας της Λούρδης (vid)

Δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί

Δεν πίστευαν τα μάτια τους οι πιστοί στο καθολικό προσκύνημα της Παναγίας της Λούρδης στη νοτιδυτική Γαλλία όταν είδαν μια γυναίκα να ξεγυμνώνεται μπροστά στο φημισμένο άγαλμα της Παναγίας.

Η Ντέμπορα ντε Ρομπέρτις, που είναι γνωστή για τις προκλητικές της εμφανίσεις σε διάφορες τοποθεσίες στη χώρα, έμεινε μόνον μ’ ένα γαλάζιο βέλο στο κεφάλι και έφερε τα χέρια της σε στάση προσευχής μπροστά στους σοκαρισμένους προσκυνητές.

Μια γυναίκα προσπάθησε μάλιστα να σκεπάσει τη γύμνια της 34χρονης, μέχρι να φθάσει η αστυνομία και να τη συλλάβει.

Η ντε Ρομπέρτις, με καταγωγή από τη Γαλλία και το Βέλγιο, τέθηκε υπό κράτηση για λίγες ώρες, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 19 Μαίου του ερχόμενου έτους για σεξουαλική επίδειξη».

Εκπρόσωποι του προσκυνήματος κατήγγειλαν την Ντε Ρομπέρτις για περιφρόνηση της θρησκευτικής συνείδησης των πιστών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η αυτοαποκαλούμενη «φιλο-φεμινίστρια καλλιτέχνις» κατηγορείται για επδειξιμανία.

Τον περασμένο Οκτώβριο ξεγυμνώθηκε στο Μουσείο του Λούβρου μπροστά από τη «Μόνα Λίζα» του Λεονάρντο Ντα Βίντσι και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες, που αποσύρθηκαν λίγο μετά την έναρξη της δίκης.

Όπως είπε στο δικαστήριο η εμφάνισή της αποσκοπούσε στο να θέσει το ερώτημα «για το ποια η θέση της γυναίκας στην ιστορία της τέχνης. Γι’αυτό είναι απαραίτητο να κάνω εμφανίσεις σε μουσεία».

Από την πλευρά της, η συνήγορος υπεράσπισης της Ντέμπορα Ντι Ρομπέρτις, υποστηρίζει πως δεν μπορεί να σταθεί κατηγορία για “επιδειξιομανία” καθώς η 33χρονη δεν ενόχλησε σεξουαλικά κάποιον από τους επισκέπτες του μουσείου.

Αν και αποσύρθηκε η κατηγορία της προσβολής της δημοσίας αιδούς, η Ντε Ρομπέρτις καταδικάστε σε 35 ώρες κοινωνικής εργασίας επειδή δάγκωσε έναν φύλακα του μουσείου, όταν προσπάθησε να την απομακρύνει.

 

Πηγή:  iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση