ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πόση σημασία δίνουν τα ζώδια στην ομορφιά τους;

Η φιλαρέσκεια και η εικόνα που έχει ο καθένας μας για την εμφάνισή του είναι μεγάλη ιστορία

Ποια είναι η σχέση σου με τον καθρέφτη σου; Η φιλαρέσκεια και η εικόνα που έχει ο καθένας μας για την εμφάνισή του είναι μεγάλη ιστορία. Και πολλές φορές γεμάτη… μυστικά και ψέματα. Γιατί πολλοί παριστάνουν τους «υπεράνω», όλοι όμως θέλουμε να αρέσουμε στους άλλους και ποντάρουμε γι’ αυτό στην εξωτερική μας εμφάνιση, σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό. Ας δούμε λοιπόν πόση σημασία δίνουν πραγματικά τα ζώδια στην ομορφιά τους και ποια χαρακτηριστικά τους θεωρούν πιο σημαντικά για να γοητεύουν.
ΠΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥΣ;

ΚΡΙΟΣ: Αν είσαι Κριός, σιγά που …θα κάτσεις να σκάσεις αν η εμφάνισή σου ανταποκρίνεται στα πρότυπα της ομορφιάς. Ξέρεις πολύ καλά ποια είναι τα όπλα σου για να γοητεύσεις: η συμπάθεια που εμπνέεις, η ζωντάνια που εκπέμπεις, η άνεσή σου στο παιχνίδι της σεξουαλικής πρόκλησης. Είτε έχεις το θεληματικό πηγούνι ενός σταρ και την κορμάρα ενός σούπερ μόντελ είτε όχι, για σένα είναι ένα και το αυτό. Εντάξει, δεν θα έλεγες όχι να ήσουν κούκλος ή κουκλάρα, αλλά και να μην είσαι, δεν χάθηκε ο κόσμος.

Έχεις τον τρόπο σου να προσελκύεις τα βλέμματα, το ενδιαφέρον και προπαντός το ερωτικό πάθος. Αφότου άφησες πίσω σου τις ανασφάλειες της εφηβείας, σπάνια θα σε απασχολήσει αν η χωρίστρα στο πλάι δείχνει τη μύτη σου μικρότερη ή η γαλάζια σκιά τονίζει καλύτερα από τη μοβ το χρώμα των ματιών σου.

Η συνέχεια στο must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση