ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Penthimagegonota: Αυτή είναι η πιο «μαύρη» ιστοσελίδα στην Κύπρο! (pics)

Αγγελίες για κηδείες και μνημόσυνα online

Όταν φεύγει από τη ζωή ένας άνθρωπος, οι οικείοι του ενημερώνουν τα γραφεία τελετών για όλα τα απαραίτητα για την κηδεία ενώ σπεύδουν για αγγελία στην πίσω σελίδας της εφημερίδας. Τώρα όμως έρχεται ένας διαφορετικός τρόπος για την ενημέρωση των οικείων και φίλων του ανθρώπου που έφυγε από τη ζωή.

Η ιστοσελίδα penthimagegonota δεν έχει τυχαία αυτό το όνομα, αφού έχει δημιουργηθεί με σκοπό να δημοσιεύονται στο διαδίκτυο αντί στις εφημερίδες οι κηδείες και τα μνημόσυνα,

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα είναι η πρώτη εξειδικευμένη σελίδα στη Κύπρο γι’ αυτά τα γεγονότα. Αξίζει να σημειωθεί πως τα penthimagegonota αναφέρουν πως άτομα κάτω των 40 ετών θα κηδεύονται δωρεάν.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα αναφέρει χαρακτηριστικά στην οικοσελίδα της, «Αν επιθυμείτε να γνωστοποιήσετε αλλά και να κοινοποιήσετε την κηδεία ή το μνημόσυνο ενός αγαπημένου σας προσώπου έγκαιρα και έγκυρα επικοινωνήστε μαζί μας»

Και συνεχίζει, εξηγώντας μας μάλιστα τι σημαίνει η κηδεία, «Με τον όρο γενικά κηδεία ονομάζεται το σύνολο εκείνο των φροντίδων και τελετών που γίνονται μετά το θάνατο κάποιου από την οικογένεια και την κοινότητά του. Ετυμολογικά η λέξη προέρχεται από το ρήμα «κήδομαι» που σημαίνει στη νεοελληνική φροντίζω, επιμελούμαι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X