ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάθη και φαντασιώσεις... τα 12 ζώδια στο κρεβάτι!

Τα μυστικά για ένα επιτυχημένο «πάρτι»

Πάμε να δούμε τα μυστικά για ένα επιτυχημένο «πάρτι» στο κρεβάτι. Μια «βόλτα» στο ζωδιακό θα μας βοηθήσει να «ανάψουνε τα αίματα» και να μάθουμε τι «κρύβει» βαθειά μέσα στο μυαλό του ο καθένας από εμάς στον τομέα της σαρκικής συνεύρεσης! Τι τον «ανάβει» τι τον «ξενερώνει» τι τον …πεθαίνει!!

Στο αφιέρωμα που ακολουθεί θα ανακαλύψετε το πάθος σας αλλά και εκείνο του παρτενέρ σας, έτσι ώστε να «πάρετε φωτιά» και να ξεχάσετε καλοριφέρ και σόμπες! Παράλληλα θα σας δώσουμε «οδηγίες προς «ναυτιλλόμενους» στο ταξίδι προς την κορύφωση της.

Ο ζωδιακός κύκλος αποτελείται από δώδεκα οίκους. Κάθε οίκος από αυτούς αντιπροσωπεύει ένα πεδίο δραστηριότητας. Ο 8ος οίκος ή τομέας της σαρκικής συνεύρευσης είναι αυτός που σχετίζεται με τις επιθυμίες, με τις φαντασιώσεως, αλλά και με τις βαθιές συναισθηματικές δεσμεύσεις, τις παράνομες σχέσεις ή τις σχέσεις από τις οποίες δεν μπορούμε να αποκοπούμε. Μέσα από τον τομέα αυτό μπορούμε να δούμε τι είδους εμπειρίες θα βιώσουμε, πως συμπεριφερόμαστε και πως αντιμετωπίζουμε γενικά τη σαρκική συνεύρεση.

Από το ζώδιο που βρίσκεται στον 8ο οίκο, μπορούμε να ανακαλύψουμε αν υπάρχουν φοβίες, αναστολές ή τι μας διεγείρει και τι μας απωθεί. Ένα ενδεικτικό παράδειγμα είναι ότι αν ο 8ος οίκος βρίσκεται σε ζώδιο του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) τα άτομα διεγείρονται πολύ από την διανοητική επαφή, είναι δηλαδή περισσότερο εγκεφαλικά, αν βρίσκεται σε ζώδιο της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) έχουν μεγάλη έξαψη και πάθος, αν βρίσκεται σε ζώδιο του νερού χρειάζονται μια συναισθηματική δέσμευση στην οποία να νιώθουν ασφάλεια, ενώ αν βρίσκεται στα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) λειτουργούν περισσότερο με τη λογική.

Ο τομέας της σαρκικής συνεύρεσης αφορά επίσης την μεταμόρφωση, την αναγέννηση. Μέσα από δοκιμασίες στη σχέση μας, μέσα από χωρισμούς, αλλά και μέσα από κάθε σαρκική επαφή, μεταμορφωνόμαστε και αναγεννιόμαστε. Μέσα από αυτόν λοιπόν τον τομέα μπορούμε επίσης να δούμε την εξέλιξη ή τη «μετάλλαξη» μας. Είναι χαρακτηριστικό ότι συνήθως μετά από κάποιο χωρισμό, αλλάζουμε την εμφάνισή μας, το χτένισμά μας, και γενικά ανανεωνόμαστε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο must.com.cy

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση