ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οργή για γονείς - Η νέα «αρρωστημένη» τάση του TikTok (vids)

Έντονες αντιδράσεις

Γονείς έχουν έρθει αντιμέτωποι με τις αντιδράσεις των χρηστών του διαδικτύου, επειδή βιντεοσκόπησαν τους εαυτούς τους να σπάνε αυγά στα κεφάλια των παιδιών τους, και όλα αυτά με σκοπό τη φευγαλέα διαδικτυακή φήμη.

Υπό το έμβλημα της «πρόκλησης για το σπάσιμο των αυγών», τα βίντεο αυτής της κακοσχεδιασμένης φάρσας έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές στο TikTok, προκαλώντας οργή και καταδίκη. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι, το αποκαρδιωτικό σενάριο εξελίσσεται ως εξής: οι γονείς προσκαλούν τα μικρά παιδιά τους να συμμετάσχουν σε μια μαγειρική δραστηριότητα, μόνο και μόνο για να προδώσουν την εμπιστοσύνη τους σπάζοντας ένα αυγό στο κεφάλι του παιδιού.

@lindseycarroll6 #eggcrackchallenge #trending #eggchallenge ♬ original sound - lindsey

@ruhhchacha Yall asked. I delivered. You wont be disappointed #eggchallenge #crackingeggs #egg #crackingeggchallenge #funny #toddler #toddlersoftiktok #fyp ♬ original sound - Rachel Marie

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα νήπια οδηγούνται σε κλάματα ως αποτέλεσμα αυτού του δυσάρεστου αστείου, αφήνοντας τους ανήσυχους θεατές να αναρωτιούνται για την ηθική της δημιουργίας τέτοιου περιεχομένου. Ωστόσο, το φάσμα των αντιδράσεων επεκτείνεται περαιτέρω, με ορισμένα λίγο μεγαλύτερα θύματα να γελούν ή και να βρίζουν μαζί με τους γονείς τους.

 

@kynziflore Egg crack challange *no kids got hurt in the making of this video* #fyp #eggcrackchallenge ♬ original sound - Kynzi

Ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό κλιπ δείχνει μια νεαρή γυναίκα να θρυμματίζει ένα αυγό στο κεφάλι ενός αγοριού. Οι χρήστες του TikTok δεν δίστασαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους, κατηγορώντας τους γονείς πίσω από αυτά τα βίντεο ότι εκμεταλλεύονται τα παιδιά τους για χάρη της διαδικτυακής επιρροής. Τα σχόλια σε αυτά τα βίντεο δίνουν μια έντονη εικόνα ανησυχίας για τη συναισθηματική ευημερία των νεαρών συμμετεχόντων, καταδικάζοντας τους δημιουργούς για προδοσία της εμπιστοσύνης των παιδιών τους και για πιθανή πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας.

 

@mom.uncharted Replying to @Abby Personally, I hate these types of trends. Kids are not props #socialmedia #trends #reply #challenges #eggcrackchallenge #eggchallenge #parents #parenting #prank #parentsoftiktok #imo #fyp ♬ original sound - mom.uncharted

Η εξέχουσα προσωπικότητα του TikTok, Sarah Adams, μια ένθερμη υπέρμαχος της υπεύθυνης ανατροφής των παιδιών, έχει επικρίνει έντονα αυτή την απερίσκεπτη τάση. Σε ένα βίντεο, αμφισβητεί τα κίνητρα πίσω από τέτοιες πράξεις, διερωτώμενη αν οι γονείς καταφεύγουν σε αυτά τα ακραία μέτρα από πλήξη και την ακόρεστη επιθυμία για διαδικτυακή επικύρωση.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση