ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έμειναν άφωνοι! Η viral κίνηση μωρού στη βάφτισή του (vid)

Η αθώα αλλά αποφασιστική χειρονομία

Μια συγκινητική απόπειρα βάπτισης ενός 11 μηνών αγοριού μετατράπηκε σε μια απροσδόκητη στιγμή που έγινε viral, όταν ο νεαρός Sullivan πήρε την κατάσταση στα χέρια του, κυριολεκτικά. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε μια εκκλησία της περιοχής του Μπάφαλο. Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok, μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές.

H Candace Williams φαίνεται να κρατά τον γιο της, Sullivan, κοντά στη κολυμπήθρα, ενώ ένας καθολικός ιερέας απαγγέλλει από τη Βίβλο. Φίλοι και συγγενείς συγκεντρώνονται στην εκκλησία Our Lady of Pompeii στο Lancaster για να παρακολουθήσουν την ιδιαίτερη περίσταση.

Ωστόσο, ο νεαρός Sullivan είχε ένα διαφορετικό σχέδιο στο μυαλό του. Με μια αθώα αλλά αποφασιστική χειρονομία, σηκώνει το μικροσκοπικό του χέρι και χτυπάει απροσδόκητα τη Βίβλο μέσα στο γεμάτο με αγιασμό σιντριβάνι. Η απροσδόκητη κίνηση άφησε όλους τους παρευρισκόμενους έκπληκτους και το βίντεο κλιπ των 6 δευτερολέπτων έχει συγκεντρώσει έκτοτε πάνω από 4,5 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

Το βίντεο μοιράστηκε αρχικά στο TikTok από την αδελφή του Williams, Natalie Walczyk, και δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να κατακτήσει, το αξιαγάπητο περιστατικό, τις καρδιές των θεατών σε όλο τον κόσμο.

@nattyiceicebabyy @Barstool Sports hope you find this as funny as we did #baptismgonewrong ♬ Oh No - Kreepa

Η Candace Williams, η μητέρα του νεαρού διαταράκτη της βάπτισης, αποκάλυψε σε συνέντευξή της, ότι η βάπτιση του Sullivan ήταν η πρώτη του ιερέα στη συγκεκριμένη εκκλησία. Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την κατανόηση του ιερέα, καθώς δέχτηκε ευγενικά τη συγγνώμη της εκ μέρους του ενθουσιώδους γιου της.

Το περιστατικό προκάλεσε αντιδράσεις γέλιου και διασκέδασης από τους παρευρισκόμενους, ενώ ακόμη και η πεθερά προσπάθησε με κάθε τρόπο να διατηρήσει μια ψύχραιμη συμπεριφορά παρά την κωμική τροπή των γεγονότων.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση