ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι γυναίκες θέλουν να το κάνουν για 16 λεπτά

Πόσο μπορούν να... αντέξουν οι άνδρες;

«Ταυτόχρονη κορύφωση»: αυτό είναι το... «Νο 1» ζητούμενο για τα περισσότερα ζευγάρια, όσον αφορά στο σεξ. Ο οργασμός και των δύο συντρόφων, εάν επιτευχθεί ταυτόχρονα, φέρνει την... έκσταση και «απογειώνει» την ηδονή. Πόσο εύκολο, όμως, είναι να επιτευχθεί κάτι τέτοιο;

Για τους περισσότερους, καθόλου εύκολο. Δεν είναι λίγοι οι άνδρες εκείνοι που... δυσκολεύονται να κρατήσουν πολλή ώρα στο κρεβάτι, με αποτέλεσμα και οι ίδιοι να απογοητεύονται, αλλά και οι παρτενέρ τους να μένουν ανικανοποίητες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με έρευνα της αυστραλιανής εταιρείας Prolong, οι γυναίκες υπολογίζουν ότι η ιδανική διάρκεια της σεξουαλικής πράξης είναι, κατά μέσο όρο, 16,07 λεπτά, ενώ στις ηλικίες 45-54 ο αριθμός αυτός ανεβαίνει στα 17,3 λεπτά. Στην ηλικία των 36-44, δε, η ιδανική σεξουαλική πράξη διαρκεί 16,12 λεπτά.

Συνολικά, το 78,3% των γυναικών που ρωτήθηκαν, είπαν ότι ενδιαφέρονται εξίσου για την διάρκεια όσο και για την ποιότητα του σεξ.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, και σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας που βγάζει το Viagra, οι άνδρες λένε ότι μπορούν να κρατήσουν στο κρεβάτι μόλις από... τέσσερα έως 11 λεπτά! Πολλές γυναίκες, λοιπόν, μένουν ανικανοποίητες.

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X