ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Νικ έγινε Λούσι, πήρε ξανά τη σφυρίχτρα και επέστρεψε στα γήπεδα (pics)

«Ελπίζω ότι ο ποδοσφαιρικός κόσμος θα με αποδεχθεί γι’ αυτό που είμαι»

Μπορεί να έχει μεγάλη εμπειρία στη διαιτησία, αλλά η Λούσι Κλαρκ έχει αρκετό άγχος ενόψει του επόμενου αγώνα που θα διευθύνει και αυτό διότι όλα τα προηγούμενα ματς τα είχε δώσει ως άνδρας, με το όνομα Νικ.

«Ελπίζω ότι ο ποδοσφαιρικός κόσμος θα με αποδεχθεί γι’ αυτό που είμαι. Κράτησα το μυστικό μου όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να ζήσω όπως θέλω», δήλωσε σε συνέντευξή της στη Mirror. Με τη 46χρονη να παραδέχεται ότι «αντιλαμβάνομαι ότι αυτό μπορεί να προκαλεί σοκ σε κάποιους, ειδικά όταν θα με βλέπουν να τρέχω στον αγωνιστικό χώρο», ωστόσο δεν θέλει να αφήσει πίσω τα πράγματα που αγαπά.

Όπως η γυναίκα με την οποία και απέκτησε και τρία παιδιά. «Είμαι ο ίδιος άνθρωπος, απλά η εξωτερική εικόνα μου είναι διαφορετική. Θέλω να εμπνεύσω και άλλους να δείξουν ποιοι πραγματικά είναι», επισήμανε η Λούσι. Για τη σχέση του με την Αρβίλ, τόνισε: «Είναι καλύτερη σε σχέση με 30 χρόνια πριν και ελπίζω σε 30 χρόνια από τώρα να είναι ακόμη καλύτερη».

Πάντως, η σύζυγος του Νικ, πλέον της Λούσι, είπε ότι είναι λίγο άβολο όλο αυτό, ωστόσο θα στηρίξει τον άνθρωπο με τον οποίον έφερε στον κόσμο τα παιδιά της.

Πηγή: newsbeast 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση