ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κάνω λάθος που δεν δίνω μία ευκαιρία στη γυναίκα μου που με απάτησε;»

Η ανάρτηση άντρα με χιλιάδες αντιδράσεις

Περισσότεροι από 4.500 άνθρωποι αντέδρασαν και περίπου 4.000 σχολίασαν την ανάρτηση ενός άνδρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, στην οποία ανέφερε ότι δεν πρόκειται να συγχωρήσει την «άπιστη σύζυγό» του, αφού εκείνη έφυγε για «ταξίδι με κορίτσια» και κατέληξε με άλλον άνδρα.

Δείχνοντας ωστόσο την προσωπική του ταραχή, ο ίδιος διερωτήθηκε στην ανάρτησή του: «Κάνω λάθος που δεν δίνω άλλη μια ευκαιρία στην άπιστη γυναίκα μου;».

«Θέλω να την αφήσω. Με ικετεύει να μην το κάνω, μου ζητά συμβουλευτική γάμου, να μην ξαναβγούμε ποτέ έξω»

Γράφοντας την ιστορία του στη σελίδα του Reddit, γνωστή ως «Am I wrong» (Κάνω λάθος), ο άνδρας είπε ότι είναι 39 ετών και η σύζυγός του 33. «Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 14 χρόνια», σημείωσε ο «HippoOK9111», είναι παντρεμένοι 10 χρόνια και έχουν μία κόρη 7 ετών.

Σύμφωνα με τον άνδρα, πρόσφατα η γυναίκα του «έφυγε για ένα ταξίδι με κορίτσια. Δεν ανησύχησα καθόλου. Ποτέ δεν είχα λόγο να δυσπιστώ».

Ο άνδρας είπε ότι «δεν έχει κάνει ποτέ κάτι για να ανησυχώ και δεν είναι ότι πήγαινε καν στο εξωτερικό. Πήγαινε μισή ώρα μακριά», συμπλήρωσε αναφερόμενος σε μια αλυσίδα παραθαλάσσιων θερέτρων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σημείωσε ακόμη ότι «πήγε με την αδελφή της και μερικά άλλα κορίτσια». Αυτό όμως δεν ήταν το τέλος της υπόθεσης.

 

«Μου τηλεφώνησε σήμερα το πρωί. Έλειπε μόνο ένα βράδυ για ένα ταξίδι τριών διανυκτερεύσεων». Ωστόσο, όταν ο άντρας σήκωσε το τηλέφωνο, είπε ότι η γυναίκα του έκλαιγε. «Όταν τελικά την ηρέμησα, μου είπε ότι είχε κοιμηθεί με κάποιον άλλον το προηγούμενο βράδυ».

Ο χρήστης του Reddit συνέχισε με κάποιες λεπτομέρειες, λέγοντας ότι ο εν λόγω άνδρας «υποτίθεται ότι είναι 10 χρόνια νεότερός της». Εκείνη λέει ότι δεν ξέρει τι την έπιασε και ότι ήθελε απλώς «”να δει αν το έχει ακόμα”, αλλά παρασύρθηκε».

«Θέλω να την αφήσω. Με ικετεύει να μην το κάνω, μου ζητά συμβουλευτική γάμου, να μην ξαναβγούμε ποτέ έξω, να μην ξαναπιούμε ποτέ κ.λπ.», σημείωσε ο σύζυγος. «Πάντα ήμουν τύπος που έδινε ευκαιρίες. Απλά της είπα να πάει να γαμ… και την αγνοώ… Τώρα μου τηλεφωνούν και οι φίλοι της και η αδελφή της».

«Θέλω απλώς να με αφήσουν όλοι ήσυχο», συνέχισε. Ο σύζυγος είπε ότι όταν μίλησε στη μητέρα του για το δράμα, «μου είπε ότι πρέπει να “σκεφτώ την οικογένειά μου” και ότι η γυναίκα μου φαίνεται πραγματικά μετανιωμένη και δεν προσπάθησε να κρύψει τίποτα. Ότι “δεν είναι σαν να είχε σχέση”».

«Νιώθω σαν να είμαι τρελός. Κάνω λάθος που δεν σκέφτομαι καν να τη συγχωρήσω;», διερωτήθηκε εκείνος.

«Η κόρη μου δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει… Εγώ ακόμη δεν έχω ιδέα τι θα κάνω. Ειλικρινά, είμαι ακόμα αναστατωμένος», συμπλήρωσε.

Μεταξύ των σχολίων που δημοσιεύτηκαν από σχολιαστές στον ιστότοπο ήταν και η άποψη, η οποία αντιπροσώπευε τον τρόπο με τον οποίο αισθάνονταν πολλοί άλλοι άνθρωποι: «Θα συμβεί ξανά και ξανά και ξανά αν το αφήσετε».

«Συμβουλευτική γάμου σίγουρα. Μπορείτε να το ξεπεράσετε αυτό», ήταν μια άλλη άποψη, που επίσης υποστήριξαν αρκετοί.

Η κλινική ψυχολόγος, Kathy Nickerson, η οποία έχει παρουσιάσει συμβουλές γάμου και σχέσεων σε περισσότερα από 70 συνέδρια, σύμφωνα με τον ιστότοπό της, πιστεύει ότι «οι περισσότεροι άνθρωποι που απατούν τον σύντροφό τους προσπαθούν να αντιμετωπίσουν κάποιον πόνο που βιώνουν».

Η ίδια έγραψε, επίσης, στο ιστολόγιό της ότι όσοι έχουν προδοθεί από σύζυγο ή σύντροφο μπορεί «να αισθάνονται σοκαρισμένοι, συντετριμμένοι, προδομένοι, τρομοκρατημένοι, τυφλοί και βαθιά πληγωμένοι».

Η ψυχολόγος με έδρα την Καλιφόρνια σημείωσε ότι οι άνθρωποι «μπορούν να το ξεπεράσουν αυτό… Αυτό δεν σημαίνει ότι ο σύντροφός σας δεν σας αγαπάει. Δεν τρελαίνεστε. Απλώς είστε πολύ, πολύ πληγωμένοι».

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Stories  |  Viral

Viral: Τελευταία Ενημέρωση