ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το έκανε με 22 άντρες σε 10 ημέρες, για να ξεπεράσει τον πρώην της

Πολλά τα προσβλητικά σχόλια που δέχτηκε

Μια γυναίκα από την Αυστραλία, η οποία κοιμήθηκε με 22 άνδρες κατά τη διάρκεια πρόσφατων 10ήμερων διακοπών, μίλησε για τον «διασυρμό» της στο διαδίκτυο. Η Taila Maddison είναι μια εργαζόμενη στο σεξ από το Νιουκάστλ και περιγράφει λεπτομερώς στο κοινό της τη ζωή της ως δημιουργός περιεχομένου για ενήλικες. Αφού βίωσε έναν πρόσφατο χωρισμό, η Maddison έφυγε για την Ευρώπη, αποκαλύπτοντας αργότερα σε ένα βίντεο ότι είχε κοιμηθεί με πολλούς άνδρες, για να ξεπεράσει τον πρώην της.

Η παραδοχή της έγινε γρήγορα viral, αφού τη μοιράστηκε ένας influencer που δίνει αμφιλεγόμενες συμβουλές γνωριμιών στους άνδρες για το πώς να συμπεριφέρονται στις γυναίκες. Ο Freddiemc, ο οποίος έχει σχεδόν 1 εκατομμύριο followers στο Instagram και το TikTok, μοιράστηκε τις σκέψεις του για το βίντεο της Maddison, ισχυριζόμενος ότι τα καμώματά της ήταν «ντροπή για ολόκληρη την οικογένειά της». Αυτό που ακολούθησε ήταν «χιονοστιβάδα» μίσους προς την 25χρονη από άνδρες που έκαναν λόγο για απόδειξη ότι «έχουμε να κάνουμε με τη χειρότερη γενιά γυναικών στην ιστορία».

Η Maddison δήλωσε στο news.com.au ότι έχει συνηθίσει να δέχεται κριτική λόγω της φύσης της δουλειάς της, αλλά σημειώσε ότι αυτή η επίθεση έγινε επειδή είναι μια γυναίκα που μιλάει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της.

@jakethemechanic6

 

♬ original sound - Jake

«Προσπαθώ να μπλοκάρω τα περισσότερα αρνητικά μηνύματα, αλλά σε αυτή την κλίμακα είναι δύσκολο να τα αγνοήσω», είπε. «Νομίζω ότι το να αποκαλείται κανείς “ντροπή” είναι σκληρό. Αν ήταν άντρας αυτός που δημοσίευσε το βίντεο, ο ίδιος και οι φίλοι του θα πανηγύριζαν γι’ αυτό. Είναι εξαιρετικά λυπηρό ότι αυτού του είδους τα πρότυπα εξακολουθούν να υπάρχουν το 2024».

Η ανάρτησή της συγκέντρωσε περισσότερες από 5,1 εκατομμύρια προβολές και κατακλύστηκε από σχόλια, πολλά από τα οποία ήταν εξαιρετικά προσβλητικά.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Taila Maddison (@tailamaddison)

«Αυτό το αγόρι απέφυγε πραγματικά μια σφαίρα», υποστήριξε ένας. «Σε 15 χρόνια θα δημοσιεύει ένα βίντεο για το πόσο δύσκολο είναι να βρει σύζυγο», έγραψε ένας άλλος.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Taila Maddison (@tailamaddison)

Ωστόσο, πολλοί έσπευσαν να την υπερασπιστούν, επισημαίνοντας ότι τα σχόλια θα ήταν πιο θετικά «αν ήταν άνδρας».

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Viral  |  Stories

Viral: Τελευταία Ενημέρωση