ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η πιο «καυτή» Ελληνίδα πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών αποκαλύπτει τα… φετίχ της (pics)

Δηλώνει μονογαμική...

Μέσα από συνέντευξη της αποκαλύπτει τα μυστικά της σχέσης της με τον σύντροφό της στη δουλειά και τη ζωή. Επίσης δεν αφήνει ασχολίαστους τους Έλληνες θαυμαστές της, αλλά και για τις θαυμάστριες του παρτενέρ της.

Η καυτή Ίννα έγινε ευρέως γνωστή τόσο για την εξωτική ομορφιά της όσο και για τις… σεξουαλικές της επιδόσεις μπροστά από τις κάμερες, όσο γιατί αυτό που κάνει το κάνει μονάχα με τον σύντροφό της.

Η μελαχρινή καλλονή έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της... εθνικής μας πορνοστάρ και σε ένα μήνα περίπου θα διεκδικήσει και το πρώτο βραβείο των AVN Awards, την κορυφαία διοργάνωση -τα επονομαζόμενα και «Όσκαρ του πορνό»- που εδώ και μια 30ετία επιβραβεύουν τις καλύτερες επιδόσεις στην βιομηχανία του σεξ. Πέρυσι κέρδισε το βραβείο του DDF Network ως η «καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη». Η εθνική πορνοστάρ έχει κατακτήσει, εκτός από χιλιάδες ανδρικές καρδιές, και άλλα δύο διεθνή βραβεία πορνό στα EroAwards.

Η ίδια δηλώνει για τις διακρίσεις της «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που συμμετέχω στον διαγωνισμό των AVN Awards, αφού δεν είχα γυρίσει DVD στην Αμερική πέρυσι. Είναι ένας δύσκολος διαγωνισμός και θέλω όσοι μπορούν να μπουν και να με ψηφίσουν. Ξέρω πως αντιμετωπίζω άλλες πρωταγωνίστριες με εκατομμύρια fans, αλλά πιστεύω ότι και εγώ θα πάω αρκετά καλά» μας λέει η Ιννάκι, η οποία στο εξωτερικό είναι γνωστή ως «The Greek Sex Goddess»

Για τον σύντροφο και συμπρωταγωνιστή της λέει πως: «Ο Τεό είναι σύντροφός μου στη ζωή και στη δουλειά. Οι προτάσεις που έχουμε είναι και για τους δύο. Δεν μου κάνει αίσθηση να πρωταγωνιστήσω σε κάποια ταινία με άλλον άνδρα, αφού ο Τεό είναι ο ιδανικός παρτενέρ. Είμαστε μαζί τουλάχιστον 12 χρόνια και έχουμε αρραβωνιαστεί. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να πετύχουμε επαγγελματικά, ενώ κάποια στιγμή θα κάνουμε και ένα παιδάκι, γιατί θέλουμε η οικογένειά μας να μεγαλώσει»

Η Ίννα πιστεύει ότι οι Έλληνες είναι οι πιο σέξι άνδρες: «Γενικά οι Έλληνες είναι πιο σέξι και πιστέυω πολύ καλοί στο κρεβάτι. Στο δρόμο θα με σταματήσουν, θα μου μιλήσουν, θέλουν να με δουν από κοντά, ενώ κάποιοι μου ζητούν να φωτογραφηθώ μαζί τους. Ο Τεό δείχνει να μην ζηλεύει και το απολαμβάνει».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση