ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H πιο περίεργη απόδειξη - Για ποιο λόγο κάνει εκπτώσεις αυτό το μπαρ

Το μπαρ που έγινε viral

Έχουμε δει πολλές φορές τους πελάτες ενός μαγαζιού, μπαρ, εστιατορίου ή καφετέριας, να διαμαρτύρονται για την κακή εξυπηρέτηση, το χάλια φαγητό ή την αγένεια των ιδιοκτητών. Σπάνια βλέπουμε κάποια καλή είδηση, όμως, αυτή τη φορά ένα μπαρ στην Ισπανία έκανε τη διαφορά.

Κι αυτό γιατί κατάφερε να γίνει viral στα social media, εξαιτίας των πολύ περίεργων εκπτώσεων που κάνει στους πελάτες του. Πιο συγκεκριμένα, ένας χρήστης ανέβασε πρόσφατα στο Twitter (X) την απόδειξη που του έφερε το Tres 14 Tapas & Café, το οποίο βρίσκεται στη Μάλαγα, βλέποντας προς έκπληξή του μερικές ιδιαίτερες εκπτώσεις.

Το σύνολο στην παραγγελία του έφτανε τα 40,95 ευρώ, όμως είχε αφαιρεθεί 1 λεπτό για την υπομονή του, 1 λεπτό για το χαμόγελό του, 1 λεπτό για τη γενναιοδωρία του, 1 λεπτό για την ευγένειά του και 1 λεπτό για το γεγονός ότι θα το προτείνει σε φίλους του.

Μπορεί προφανώς η έκπτωση να μην αλλάζει κάτι στο τελικό ποσό -μιλάμε άλλωστε για 5 λεπτά-, ωστόσο η πρόθεση και η έξυπνη κίνηση ήταν αυτό που μέτρησε.

Μετά από αυτό το γεγονός, αυξήθηκαν κατακόρυφα και οι πολύ θετικές κριτικές για το συγκεκριμένο μπαρ/εστιατόριο στη Google, κάτι που αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο πως τελικά δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο.

Πηγή: gazzetta 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Stories  |  Viral

Viral: Τελευταία Ενημέρωση