ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έπιασε τη κοπέλα της σε «πικάντικες» στιγμές με τον αδερφό της

Χώρισαν και είναι έγκυος το παιδί του

Σπαρακτική είναι η ερωτική ιστορία μιας νεαρής γυναίκας που είναι λεσβία, αφού ανακάλυψε ότι η κοπέλα της έκανε σεξ με τον αδερφό της, ενώ την παράτησε για αυτόν και πλέον είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Διατηρώντας την ανωνυμία της, έγραψε στο Reddit ότι σε ηλικία 18 ετών αποκάλυψε στους γονείς πως είναι λεσβία, αλλά αυτοί τη χλεύασαν και οριακά έδιωξαν από το σπίτι. Τότε, γνώρισε την Anna που ήταν λίγο μεγαλύτερη και δήλωνε λεσβία. Έκαναν σχέση και μετά από τρία χρόνια αποφάσισε να τη συστήσει στους γονείς της, αφού είχαν αποκατασταθεί οι σχέσεις τους.

«Είδε τον αδερφό μου και αναφώνησε “ουαο, είναι τόσο σέξι”. Αλλά δεν έδωσα σημασία, γιατί δήλωνε λεσβία, άρα της αρέσουν οι γυναίκες», έγραψε η κοπέλα, σύμφωνα με τη Mirror. Ωστόσο, σε σύντομο χρονικό διάστημα τους πέτυχε στο κρεβάτι να κάνουν σεξ και η σχέση έληξε.

«Ήταν τα πάντα για εμένα, την αγαπούσα όσο τίποτα άλλο. Πάντα με στήριζε, ειδικά όταν κανείς στο περιβάλλον μου, δεν αποδέχονταν πως με ελκύουν οι γυναίκες. Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί με πρόδωσε και πήγε με άνδρα, ενώ δήλωνε πως δεν της αρέσουν», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Εντούτοις, το μαρτύριο της μόλις άρχιζε, γιατί η πρώην έκανε σοβαρή σχέση με το αγόρι και πριν λίγους μήνες ανακοίνωσε ότι περιμένει το παιδί τους. «Έμεινε έγκυος στο παιδί του και είναι χαρούμενη για αυτό. Όλοι στην οικογένεια με πιέζαν να μιλήσω μαζί της. Κάνουν λες και η κατάσταση είναι φυσιολογική», σημείωσε η γυναίκα.

Τελικά, μίλησε μαζί της, αλλά την έβρισε και ξεκαθάρισε πως δεν θέλει επαφές μαζί της ή με τον αδερφό της, ενώ τόνισε πως «νιώθω θυμό για αυτή την προδοσία. Συμπεριφέρθηκε λες και ήμουν ένα καπρίτσιο της. Δεν υπήρξε ποτέ λεσβία, απλώς το φαντάστηκα. Έτσι, μοιάζει με αυτά που κάνει».

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Stories  |  Viral

Viral: Τελευταία Ενημέρωση