ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Toν απάτησε με τον δίδυμο αδερφό του και δεν ξέρει αν το παιδί είναι δικό του

«Νόμιζα πως ήταν φίλοι… Τελικά έκανα μεγάλο λάθος»

Χαμένος είναι ένας άντρας που ανακάλυψε ότι η γυναίκα της ζωής του, στην πραγματικότητα τον έχει απατήσει με τον δίδυμο αδερφό του και μάλιστα το παιδί που απέκτησαν μπορεί να μην είναι δικό του.

Εξηγώντας τι έχει συμβεί σε ανάρτηση στο Reddit, ανέφερε ότι γνώρισε τη σύζυγο στο Πανεπιστήμιο. «Ήταν κολλητή του αδερφού μου και εκείνος μας σύστησε. Αμέσως κάναμε σχέση και μετά από λίγο ανακάλυψα πως ήταν έγκυος. Επειδή προερχόμαστε από θρησκευόμενες οικογένειες, παντρευτήκαμε για να αποκτήσουμε το παιδί», ανέφερε στην ανάρτηση.

Σύμφωνα με τη Mirror, το ζευγάρι για πέντε χρόνια ζούσε ευτυχισμένο και ο άνδρας είχε μόνο έναν «ελαφρύ ανταγωνισμό» με τον 23χρονο δίδυμο αδερφό του. Όμως, ένα βράδυ ο άνδρας και η γυναίκα μέθυσαν, οπότε τσακώθηκαν άγρια.

«Ανταλλάξαμε βαριές κουβέντες και ξαφνικά είπε ότι κοιμήθηκε με τον αδερφό μου. Σαν να μην έφτανε αυτό, ανέφερε πως το παιδί μπορεί να μην είναι δικό μου, αλλά δικό του. Έχω τρελαθεί. Αν κάνω τεστ DNA μπορεί να αποδειχτεί η πατρότητα; Αν είναι δικό του, τι κάνω;», έγραψε σε απόγνωση ο άνδρας, προσθέτοντας ότι μέχρι στιγμής διέκοψε κάθε επαφή μαζί τους και έφυγε από το σπίτι.

Αρκετοί χρήστες της πλατφόρμας πρότειναν να πάρει διαζύγιο και να προχωρήσει στο σχετικό τεστ, ώστε να διαπιστώσει αν έχει μέλλον στη ζωή του παιδιού ή πρέπει να το αφήσει κι αυτό, σε περίπτωση που είναι του αδερφού του.

Πηγή: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση