ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκανε στριπτίζ στον διευθυντή τράπεζας για να τον πείσει να της δώσει δάνειο (vıd)

Η αίτηση απορρίφθηκε και είπε να χρησιμοποιήσει κάποια από τα κόλπα του επαγγέλματός της

Τα μεγάλα μέσα έβαλε μια νεαρή κοπέλα προκειμένου να πάρει την πολυπόθητη έγκριση για το δάνειο που ζήτησε. Αφού είδε ότι ο διευθυντής της τράπεζας που επισκέφθηκε στο Καζάν της Ρωσίας ήταν ανένδοτος, απορρίπτοντας την αίτηση που μόλις είχε συμπληρώσει στο γραφείο του, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει κάποια από τα κόλπα του επαγγέλματός της, μήπως και μπορέσει να του αλλάξει γνώμη.

Σηκώθηκε λοιπόν πάνω και άρχισε να αφαιρεί τα ρούχα της μέχρι που έμεινε γυμνή από τη μέση και πάνω επιδεικνύοντας με υπερηφάνεια τα στήθη της στον διευθυντή. Εκείνος, πάντως, επέδειξε χαρακτήρα και δεν συγκινήθηκε από τα κάλλη της νεαρής κοπέλας η οποία είναι στρίπερ στο επάγγελμα. Σηκώθηκε πάνω, της έδωσε τα ρούχα και τα χαρτιά της και τη συνόδευσε μέχρι την έξοδο του γραφείου του. Το όλο περιστατικό κατέγραψε το σύστημα ασφαλείας της τράπεζας με το βίντεο να έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και φυσικά να έχει γίνει viral.

H κοπέλα, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ονομάζεται Yulia Kuzmina, είναι κοντά στα 25 και μετά από αυτό που συνέβη στην τράπεζα, έχει συγκεντρώσει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. «Βρίσκομαι σε δύσκολη κατάσταση. Όλοι εκείνοι που με κρίνουν δεν ξέρουν τι θα έκαναν αν βρίσκονταν στη θέση μου», δήλωσε στους δημοσιογράφους. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ, η νεαρή στρίπερ ήθελε το δάνειο για να αγοράσει αυτοκίνητο.

Πηγή: newsbeast.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση