ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτό είναι το κλειστό sex club όπου «διασκεδάζει» το Hollywood (Vid, Pics)

Πανίσχυροι άνθρωποι μπλέκονται σε ένα μεγάλο κρεβάτι με ηχηρά ονόματα του Χόλιγουντ

Ένα νέο ντοκιμαντέρ του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου ShowTime κατάφερε να κάνει αυτό που για χρόνια ολόκληρα επιχειρούσαν ρεπόρτερ και δημοσιογράφοι χωρίς καμία όμως επιτυχία. Να μπει στα άδυτα του πιο πετυχημένου και δημοφιλούς σεξ κλαμπ της ελίτ του Μπέβερλυ Χιλς, εκεί όπου οικονομικά πανίσχυροι άνθρωποι μπλέκονται σε ένα μεγάλο κρεβάτι με ηχηρά ονόματα του Χόλιγουντ.

Ο ιδιοκτήτης του Naked SNCTM, όπως είναι η ονομασία του κλαμπ, ακούει στο όνομα Damon Lawner και είναι εξαιρετικά αυστηρός ως προς την πολιτική εχεμύθεια και προστασίας των πιστών πελατών του. Με λίγα λόγια στον χώρο απαγορεύεται ρητά η είσοδος, όχι μόνο με κάμερα, αλλά και με κινητό τηλέφωνο, προς αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων.

Ωστόσο μέσα στο 2017 ο Lawner έδωσε την άδεια στο ShowTime να εισέλθει στους κρυφούς χώρους που πανάκριβου και τρομερά exclusive κλαμπ που με τόση φροντίδα συντηρεί εδώ και χρόνια, και να τραβήξει αποκλειστικά πλάνα με τα πολλά και διάφορα, τα οποία λαμβάνουν χώρα στα υπερπολυτελή του δωμάτια. Ανάμεσα σε αυτά χορεύτριες με δερμάτινα κουστούμια και εκπληκτικά κορμιά διασχίζουν τους χώρους του κλαμπ πεσμένες στα τέσσερα, καθώς άντρες με μάσκες τις σέρνουν από μεταλλικές αλυσίδες που είναι κολλημένες πάνω σε κολάρα εφαρμοστά στον λαιμό.

Ο ίδιος ο Lawner ισχυρίζεται (κάτι που δεν είναι φυσικά δυνατό να επιβεβαιωθεί) ότι από τα ξέφρενα πάρτυ που έχουν κατά καιρούς βρει στέγη στο αγαπημένο του κλαμπ έχουν περάσει τεράστια ονόματα του παγκόσμιου σινεμά, ανάμεσα τους και η Gwyneth Paltrow με το πρώην αγόρι της Βrad Falchuk. Και φυσικά ισχυρίζεται ότι γνωρίζει τόσα μυστικά για τόσους πολλούς που αν του επιτρεπόταν να μιλήσει ο Τύπος θα παραληρούσε.

Για να καταλάβει κάποιος πόσο αυστηρή είναι η είσοδος και οι κανονισμοί στο Naked SNCTM του Μπέβερλι Χιλς, αρκεί να πούμε πως μόλις 12 άτομα – 11 άντρες και 1 γυναίκα – έχουν στην κατοχή τους την χρυσή κάρτα μέλους που τους εξασφαλίζει όλα τα δυνατά προνόμια χρήσης του χώρου, ενώ για να περάσεις απλά μία βραδιά στους βελούδινους τοίχους και τα λουξ κρεβάτια του κλαμπ πρέπει να πληρώσεις το καθόλου ασήμαντο ποσό των 1.850 δολαρίων. Μόνο όμως αν είσαι άντρας. Γιατί αν είσαι γυναίκα μπαίνεις σε ένα τελείως διαφορετικό καθεστώς και εισέρχεσαι στον χώρο δωρεάν. Το μόνο που υποχρεούσαι να κάνεις είναι να καταθέσεις στην είσοδο μία ολόσωμη, γυμνή φωτογραφία σου.

Εννοείται ότι οι πάντες εκεί μέσα μπαίνουν και βγαίνουν με μάσκες ώστε κανείς να μην είναι σε θέση να δει το πρόσωπο τους, ενώ οι άντρες πρέπει οπωσδήποτε να είναι ντυμένοι με σμόκιν.

Το ζουμερό ντοκιμαντέρ του ShowTime αφιερωμένο στο Naked SNCTM έκανε ήδη πρεμιέρα στην Αμερική στα μέσα Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί σε 7 επεισόδια.

Πηγή: womantoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Sex  |  Club  |  Hollywood

Viral: Τελευταία Ενημέρωση