ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγριο ξύλο «αλά Ελληνικά» με πρώην και τη νυν για τα μάτια 35χρονου... Δόν Ζουάν!

Κατέληξαν και οι δύο στο νοσοκομείο

Ο έρωτας για τον ίδιο άντρα έγινε αιτία πολέμου για δύο νεαρές γυναίκες στη Χίο, οι οποίες δεν δίστασαν να βγάλουν νύχια και δόντια κατά τη διάρκεια ενός άγριου καβγά που θύμιζε βραζιλιάνικη σαπουνόπερα!

Μάλιστα, λίγο έλειψε η μια να χάσει τη... μύτη της, όταν η «προκάτοχός» της που εισέβαλε στο σπίτι του πρώην της τη... δάγκωσε και λίγο έλειψε να την κόψει!

Η πικάντικη ιστορία που μονοπωλεί τις συζητήσεις των κατοίκων του νησιού της μαστίχας εκτυλίχθηκε σε μια περιοχή της Χίου όπου ένας γοητευτικός 35χρονος «Δον Ζουάν» αποφάσισε να χωρίσει με τη 30χρονη κοπέλα του και να συνεχίσει τη ζωή του με μιαν άλλη, συνομήλική της.

Ο χωρισμός χτύπησε σαν ηλεκτρικό ρεύμα την πρώην, η οποία όμως έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι δεν ήταν διατεθειμένη να παραδώσει εύκολα τα όπλα, παρόλο που έπεσαν στο κενό οι προσπάθειές της να πείσει τον αγαπημένο της να μη χωρίσουν και να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, καθώς εκείνος της ξεκαθάρισε πως είχε πάρει την απόφασή του.

Λένε ότι δεν υπάρχει πιο άγριο ζώο από μια προδομένη γυναίκα... Και το απέδειξε η θιγμένη και ταυτόχρονα εξοργισμένη 30χρονη, η οποία αποφάσισε να μη συμβιβαστεί με την απόφαση του μέχρι πρότινος καλού της.

Ετσι, καθώς δεν μπορούσε να δεχτεί ότι την καρδιά του είχε κλέψει άλλη γυναίκα, τον παρακολούθησε και έμαθε ποια ήταν η αντίζηλός της, η οποία είχε πάρει τη θέση της και στο σπίτι του! Τότε αποφάσισε να πάρει την εκδίκησή της και μάλιστα με έναν τρόπο που έκανε το ερωτευμένο ζευγάρι να τα... χρειαστεί!

Θολωμένη μπούκαρε στο σπίτι όπου έμενε το ζευγάρι και επιτέθηκε στη... διάδοχό της αρχικά εκσφενδονίζοντας ένα τούβλο (!) προς το μέρος της! Η κοπέλα έμεινε άναυδη προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει αν αυτά που ζούσε ήταν... αληθινά, αλλά ταυτόχρονα προσπαθούσε να σωθεί από τα χέρια της μανιασμένης γυναίκας που ορμούσε πάνω της με λύσσα. Τελικά, μην μπορώντας να κάνει διαφορετικά, αντέδρασε και έτσι άρχισαν να παλεύουν.

Ξαφνικά η πρώην έριξε στο πάτωμα τη νυν, την ακινητοποίησε και τη δάγκωσε άγρια στη μύτη, προσπαθώντας με μανία να την κόψει!

Εκείνη τη στιγμή ένα οικείο πρόσωπο του θύματος τής όρμησε και άρχισε να την ξυλοκοπά, αναγκάζοντάς τη να αφήσει την αιμόφυρτη κοπέλα.

Κατέληξαν και οι δύο στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και κατόπιν, ύστερα από μηνύσεις που έκαναν η μία στην άλλη, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου με τις κατηγορίες της πρόκλησης σωματικής βλάβης και της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

Οι δύο 30χρονες κατέληξαν στο Αυτόφωρο και τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή.

 

Πηγή: madata 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση