ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η κόντρα καλά κρατεί! Απάντηση από τη Θεολόγου στη Συμμαχία Πολιτών (pic)

«Η λάσπη που ριχνόταν πίσω από την πλάτη μου επιτέλους βγήκε στην επιφάνεια»

Η Άννα Θεολόγου απάντησε στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Συμμαχία Πολιτών λέγοντας ότι «με λυπεί και επιβεβαιώνει δυστυχώς την ορθότητα της απόφασης μου για ανεξαρτητοποίηση ως βουλευτής» .

Στην ανακοίνωση της Συμμαχίας αναφέρθηκε ότι «Αντί να τρίζει η άμαξα, τρίζει ο αμαξηλάτης», λέγοντας επίσης ότι έφυγε, πήρε μαζί της την βουλευτική έδρα και, παρ' όλ' αυτά, παριστάνει και το θύμα.

Να θυμίσουμε πως η Άννα Θεολόγου σε τηλεοπτικές τις δηλώσεις αποκάλυψε ότι ένιωσε πως δεν εκτιμούνταν η παρουσία της, αλλά ούτε και η άποψή της, δεδομένου του ότι ήταν η μόνη βουλευτής της Συμμαχίας Πολιτών, μαζί με τον Γιώργο Λιλλήκα

Διαβάστε αυτούσια τη δημοσίευση της 

Η πιο κάτω δημόσια ανακοίνωση πραγματικά με λυπεί και επιβεβαιώνει δυστυχώς την ορθότητα της απόφασης μου για ανεξαρτητοποίηση ως βουλευτής. Η λάσπη που ριχνόταν πίσω από την πλάτη μου επιτέλους βγήκε στην επιφάνεια με την σημερινή σας ανακοίνωση.
Η προσφορά μου είναι καταγεγραμμένη στα πρακτικά της Βουλής των Αντιπροσώπων και κανένας δεν μπορεί να με φιμώσει.
Σας αφήνω στην κρίση του κόσμου...

************************************************************

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΝΑΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ

Ο εγωκεντρισμός της κα. Θεολόγου ξεπέρασε κάθε όριο. Από τη μέρα που εξελέγη βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Συμμαχίας Πολιτών, παρουσιαζόταν παντού ως αριστίνδην ενώ σήμερα θέλει να φιγουράρει ως ηγετικό στέλεχος του Κινήματος.

Όσον αφορά στη συμμέτοχή της σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι αντί να τρίζει η άμαξα τρίζει ο αμαξηλάτης. Η κ. Θεολόγου έλαμψε δια της απουσίας της, αρνούμενη κάθε οργανωμένη εξόρμηση. Τώρα που έφυγε παίρνοντας και την έδρα μαζί της το παίζει και θύμα.

Γιατί δεν λέει ότι ο λόγος που έφυγε είναι γιατί την φόβισε το αποτέλεσμα των Προεδρικών εκλογών και είναι πλέον διατεθειμένη να πάει με οποιοδήποτε κόμμα της εξασφαλίσει την έδρα στις επόμενες βουλευτικές εκλογές;

Είναι σε όλους ξεκάθαρο πως η υπέρτατη αξία για την κα. Θεολόγου είναι η καρέκλα

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X