ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκληρή απάντηση της Συμμαχίας στην Θεολόγου: «Αντί να τρίζει η άμαξα, τρίζει ο αμαξηλάτης»

«Υπέρτατη αξία, η καρέκλα»

Ιδιαίτερα αιχμηρή ήταν η απάντηση της Συμμαχίας Πολιτών στο πρώην μέλος του κόμματος, Άννα Θεολόγου, η οποία, σε τηλεοπτικές της δηλώσεις, αναφέρθηκε στην «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» και την οδήγησε στην παραίτηση.

Η κ. Θεολόγου ανέφερε στο Σίγμα, νωρίτερα, ότι η γνώμη της δεν εκτιμάτο, ενώ ένιωσε να στοχοποιείται, όταν είχε αποφασιστεί η μή δημόσια τοποθέτηση των στελεχών της Συμμαχίας, σχετικά με τον β' γύρο των εκλογών.

Η Συμμαχία, ωστόσο, με ανακοίνωσή της, επιτίθεται στην κ. Θεολόγου, με την ατάκα «Αντί να τρίζει η άμαξα, τρίζει ο αμαξηλάτης», λέγοντας επίσης ότι έφυγε, πήρε μαζί της την βουλευτική έδρα και, παρ' όλ' αυτά, παριστάνει και το θύμα.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Ο εγωκεντρισμός της κα. Θεολόγου ξεπέρασε κάθε όριο. Από τη μέρα που εξελέγη βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Συμμαχίας Πολιτών, παρουσιαζόταν παντού ως αριστίνδην ενώ σήμερα θέλει να φιγουράρει ως ηγετικό στέλεχος του Κινήματος.

Όσον αφορά στη συμμέτοχή της σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι αντί να τρίζει η άμαξα τρίζει ο αμαξηλάτης. Η κ. Θεολόγου έλαμψε δια της απουσίας της, αρνούμενη κάθε οργανωμένη εξόρμηση. Τώρα που έφυγε παίρνοντας και την έδρα μαζί της το παίζει και θύμα.

Γιατί δεν λέει ότι ο λόγος που έφυγε είναι γιατί την φόβισε το αποτέλεσμα των Προεδρικών εκλογών και είναι πλέον διατεθειμένη να πάει με οποιοδήποτε κόμμα της εξασφαλίσει την έδρα στις επόμενες βουλευτικές εκλογές;

Είναι σε όλους ξεκάθαρο πως η υπέρτατη αξία για την κα. Θεολόγου είναι η καρέκλα!»

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση