ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή από την αεροπορική επιδρομή στη Γάζα

Εκατοντάδες νεκροί

Στο φως της δημοσιότητας βρίσκεται ένα βίντεο που καταγράφει καρέ καρέ την αντίδραση των Παλαιστινίων από την ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Γάζα. Στο βίντεο φαίνονται οι Παλαιστίνιοι να τρέπονται σε φυγή μετά την αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ, που έπληξε ένα κόντινο κτίριο στη Γάζα την Κυριακή.

Μετά από τις αλλεπάλληλες επιθέσεις από του ισραηλινού στρατού έχουν σκοτωθεί μέσα σε 24 ώρες πάνω από 313 Παλαιστίνιοι μεταξύ των οποίων 20 παιδιά, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της περιοχής.

Δείτε το βίντεο

Απετράπη νέα επίθεση από πεζοναύτες του Ισραήλ

Σύμφωνα με πληροφορίες, Ισραηλινοί πεζοναύτες απέτρεψαν σήμερα νέα επίθεση από πέντε Παλαιστίνιους μαχητές από τη Λωρίδα της Γάζας στο ισραηλινό έδαφος, σύμφωνα με εκπρόσωπο του στρατού.

«Πεζοναύτες των IDF (ισραηλινών δυνάμεων άμυνας) εντόπισαν πέντε τρομοκράτες που κρύβονταν στην περιοχή της Ακτής Ζικίμ σε ισραηλινό έδαφος», ανέφερε εκπρόσωπος των IDF. Οι IDF στόχευσαν τους τρομοκράτες και απέτρεψαν διείσδυση σε περιοχές αμάχων, πρόσθεσε ο ίδιος. Το ισραηλινό ραδιόφωνο μετέδωσε ότι τα πρόσωπα αυτά σκοτώθηκαν, κάτι που δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει ο εκπρόσωπος.

Πηγή: in.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση