ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς έγινε η επίθεση της Χαμάς - Βίντεο που κόβει την ανάσα

Καρέ καρέ η επίθεση

Σε ένα βίντεο που κόβει την ανάσα, οι ένοπλοι της Χαμάς φορώντας στο κεφάλι κάμερες Go Pro κατέγραψαν το σκηνικό της φρίκης, δηλαδή, όλο το φονικό χτύπημα στο Ισραήλ.

Το Κιμπούτς Σούφα είναι ένα από τα σημεία που χτύπησαν αιφνιδιαστικά οι μαχητές της Χαμάς το πρωί του περασμένου Σαββάτου σπέρνοντας τον τρόμο. Η απόσταση από τον φράχτη της Γάζας μέχρι το κιμπούτς είναι λιγότερο από 2.5 χιλιόμετρα.

Καρέ καρέ η επίθεση

Με μια κάμερα Go Pro την οποία έφεραν μαζί τους οι ένοπλοι της Χαμάς, έχει καταγραφεί όλη βαρβαρότητα της επίθεσης όλη η βία του πολέμου.

Ένοπλοι της Χαμάς παίρνουν το τελευταίο τους γεύμα πριν τη μάχη. Σε υπολογιστές εξετάζουν το σχέδιο μάχης, κάτι που δείχνει προετοιμασία και μελέτη εδώ και πολύ καιρό.

Ο ένοπλος της Χαμάς φοράει στο κεφάλι του την κάμερα Go Pro και με αυτήν καταγράφει τη μετάβαση μέχρι το σημείο όπου άλλοι ένοπλοι έχουν ήδη ρίξει τον φράχτη και προκειμένου να διευκολύνουν τη διάβαση των μοτοσυκλετών, έχουν ρίξει σιδερένιες ράγες. Η μηχανή περνάει από πάνω και πλέον ο δρόμος είναι ανοιχτός προς τον στόχο.

Ένοπλοι της Χαμάς πάνω στις μηχανές τρέχουν να συναντήσουν τους υπόλοιπους έξω από το Κιμπούτς. Πυροβολούν πάνω από τις μηχανές κατά των οικημάτων και των κατοίκων. Φτάνοντας δίπλα στους άλλους, εκτοξεύουν κατά της πύλης ένα μια βομβίδα RPG.

Με τις σφαίρες να πέφτουν βροχή, οι ένοπλοι της Χαμάς σκαρφαλώνουν την πύλη του Κιμπούτς και μπαίνουν μέσα. Έχουν μαζί τους ακόμα και ένα αντιαρματικό RPG. Η φρουρά του Κιμπούτς μάχεται ακόμα.

Με την ανάσα τους να ακούγεται βαριά δείγμα αγωνίας και καταπόνησης οι ένοπλοι της Χαμάς έχουν μπει μέσα στο κιμπούτς . Με προτεταμένα τα όπλα πλησιάζουν το σπίτι. Σκίζουν τη σίτα για να δουν μέσα.

Κάποιοι συγγενείς ψάχνουν τους κατοίκους του σπιτιού που έχουν φύγει αναζητώντας καταφύγιο. Στον τοίχο το ρολόι δείχνει 8 παρά 5 το πρωί. Οι ένοπλοι της Χαμάς χτύπησαν πρωί πρωί ήθελαν να αιφνιδιάσουν.

Με ψυχραιμία αλλάζουν γεμιστήρα. Πυροβολούν αδιάκριτα προς το σπίτι χωρίς να τους νοιάζει αν θα χτυπηθεί παιδί, ηλικιωμένος, γυναίκα ή άμαχος εν γένει. Αποστολή τους η δημιουργία τρόμου στις καρδιές των Ισραηλινών. Ο ένοπλος της Χαμάς πυροβολεί μέσα στο σπίτι κατά ενός ανθρώπου. Ακούγεται μια σπαρακτική επιθανάτια φωνή.

Οι ένοπλοι είναι αδίστακτοι και δείχνουν τον ψυχισμό τους πυροβολώντας ένα ασθενοφόρο.

Ο ένοπλος προχωρά συνομιλεί με τους άλλους. Ξαφνικά πυροβολισμοί. Ο ένοπλος χτυπιέται κατάστηθα και πέφτει ουρλιάζοντας από πόνο και από την γνώση ότι όλα τελείωσαν για αυτόν. «Στο όνομα του Αλλάχ του Μεγαλόψυχου, του Φιλεύσπλαχνου. Ο Αλλάχ, ο Μοναδικός Θεός».

Πώς έγινε η επίθεση της Χαμάς στο φεστιβάλ Supernova

H φονική επίθεση ήταν διάρκειας 5 λεπτών με 36 «χτυπήματα» ταυτόχρονα και χρησιμοποιήθηκαν drones με χειροβομβίδες.

Επιπλέον, χρησιμοποιήθηκαν ρουκέτες σε βάσεις Ισραηλινών και στον τοίχο της Γάζας. Μπουλντόζες έσπασαν τον φράχτη και χρησιμοποιήθηκαν 200 μοτοσικλέτες και 20 αυτοκίνητα.

Πηγή: megatv

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση