ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πιθανή η εμπλοκή και άλλων προσώπων στη δολοφονία του Αντώνη

Συνεχίζονται οι έρευνες για την άγρια δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη και δεν αποκλείεται και άλλα πρόσωπα να μπουν στο «κάδρο» των εμπλεκομένων

Το τραγικό περιστατικό με την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη που έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά όταν τον έσπρωξαν μέλη του πληρώματος του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου Blue Horizon και οι «καρατομήσεις» στελεχών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για την απουσία λιμενικού από το σημείο του δυστυχήματος οδήγησε σε αλλαγή «πολιτικής» του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. στο μεγάλο λιμάνι.

Πλέον οι χιλιάδες επιβάτες βλέπουν εντονότατη παρουσία λιμενικών στους προβλήτες από όπου αναχωρούν τα πλοία ενώ και τα πληρώματα πλέον κλείνουν καταπέλτες μια διαδικασία που προβλέπεται από το νόμο αλλά δεν εφαρμόζονταν στην πράξη. Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση και δεν αποκλείεται και άλλα πρόσωπα να μπουν στο «κάδρο» των εμπλεκομένων. Σύμφωνα με πληροφορίες ο καπετάνιος αμέσως μετά το τραγικό περιστατικό έχει καταγραφεί να μιλά με πρόσωπο κλειδί ζητώντας του να αποφασίσουν πώς θα το διαχειριστούν.

Επίσης όπως έχει προκύψει μέσα από μαρτυρίες ο 36χρονος ταξίδευε πολύ συχνά από την Κρήτη στον Πειραιά και ήταν πρόσωπο γνωστό στα πληρώματα των πλοίων που κάνουν τα δρομολόγια Πειραιάς – Ηράκλειο. Επιπροσθέτως το φως της δημοσιότητας βλέπουν και άλλα ηχητικά ντοκουμέντα που παρουσίασε το Mega από συνομιλίες μεταξύ των μελών του πληρώματος του συγκεκριμένου πλοίου.

K: Γ… θα πάμε για κατάθεση. Αυτό που θα πείτε… ότι το πλοίο είχαμε αμολήσει, είχαμε σηκώσει τον καταπέλτη και ξαφνικά τον είδαμε και ήρθε. Ερχόταν να μπει.
Π: Τον απωθήσαμε.
Κ: Όχι τον σπρώξαμε με φωνές. Το πλοίο έφευγε και καθώς προσπάθησε να μπει μέσα σηκώθηκαν τα πέδιλα. Ήταν ο ύπαρχος ο ναύκληρος εκείνη την ώρα και ο αξιωματικός που ήταν από πάνω και έβλεπε που κάναμε τις κινήσεις για να φύγουμε. Προσπαθώ να μην σας απολύσουν».
Ακόμη λίγο πριν το πλοίο επιστρέψει στον Πειραιά ο πλοίαρχος έχει καταγραφεί να λέει στον ύπαρχο να ενημερώσει κάποιον ανώτερο.

Πλοίαρχος: Πάρε μία τον Κ…θέλει λεπτομέρειες για το τι έγινε…Μην πεις πολλά…

Επίσης ο καπετάνιος φέρεται να λέει σε πρόσωπο - κλειδί: «Είχε εισιτήριο μου λέει ο λογιστής και βγήκε έξω κάτι να πάρει, έτσι μου είπε τώρα ο λογιστής. Δε ξέρω τι… δεν έχω στοιχεία… δεν μπορώ να ξέρω τι είδα… εγώ αυτό τους έχω πει. Πρέπει να τακτοποιηθεί… Να το δούμε».

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η έκδοση και του βουλεύματος που θα κρίνει την ποινική μεταχείριση των δύο μελών του πληρώματος για τους οποίους προέκυψε διαφωνία ανάμεσα σε ανακρίτρια και εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση