ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φρικτός θάνατος βρέφους - Η νταντά το ξέχασε 6 ώρες στο αυτοκίνητο

Στη Βιρτζίνια είχε 31 βαθμούς Κελσίου την Τρίτη όταν η 40χρονη Κρίστεν Γκρέιαμ, όπως είπε, έκλεισε τα παράθυρα στο αυτοκίνητο και μπήκε στο σπίτι της

Στη σύλληψη μιας 40χρονης η οποία άφησε για έξι ώρες σε ένα αυτοκίνητο ένα μωρό 11 μηνών στη Βιρτζίνια εν μέσω ζέστης με αποτέλεσμα αυτό να βρει τραγικό θάνατο προχώρησαν αστυνομικοί στις ΗΠΑ.

Η έρευνα της αστυνομίας που οδήγησε στη σύλληψη της 40χρονης Κρίστεν Γκρέιαμ ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης όταν ειδοποίηθηκε για νεκρό μωρό που παραδόθηκε σε νοσοκομείο μέσα σε μαύρη σακούλα από έναν ηλικιωμένο άνδρα.

Όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν την 40χρονη που είχε αναλάβει πριν από λίγες ημέρες να προσέχει το μωρό της 17χρονης Αριάνα Γουίκερ, εκείνη τους είπε ότι όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας αφού ένας της τηλεφώνησε ένας φίλος της και της ζήτησε ένα πακέτο τσιγάρα επειδή ο ίδιος φρόντιζε έναν ηλικιωμένο και δεν μπορούσε να τον αφήσει.

H 40χρονη νταντά που συνελήφθη

«Οπότε το μωρό μπήκε στο αυτοκίνητο μαζί με ένα σκυλί και το μετέφεραν σε κατάστημα όπου η 40χρονη αγόρασε ένα πακέτο τσιγάρα και έναν χυμό» είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Στη συνέχεια, περί τις 8 το πρωί της Τρίτης η Γκρέιαμ επέστρεψε στο σπίτι της, έκλεισε τα παράθυρα του αυτοκινήτου της και άφησε μέσα σε αυτό το μωρό και το σκυλί ενώ στην περιοχή επικρατούσαν θερμοκρασία 31 βαθμών Κελσίου.

Η μητέρα του βρέφους

Σύμφωνα με την αστυνομία η 40χρονη νταντά έπεσε για ύπνο και ξύπνησε μετά από ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε κάπου ανάμεσα στις 14:00 και 14:30 το μεσημέρι της Τρίτης. Τότε μόνο ήταν που πήγε στο αυτοκίνητο και είδε ότι τόσο το μωρό όσο και το σκυλί είχαν πεθάνει.

Η νταντά του μωρού είπε στους αστυνομικούς ότι το τελευταίο που θυμάται ήταν να παρκάρει και να σβήνει τη μηχανή της. Για να δικαιολογηθεί, δε, υποστήριξε ότι είχε πάρει ένα μυοχαλαρωτικό.

Όταν η ανήλικη μητέρα έμαθε τα τραγικά νέα «άρχισε να ουρλιάζει» όταν η συγκάτοικός της, την ενημέρωσε για τον θάνα του παιδιού της.

Μέχρι στιγμής η 40χρονη κατηγορείται για αμέλεια αλλά δεν αποκλείεται η κατηγορία σε βάρος της να αναβαθμιστεί σε ανθρωποκτονία.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση