ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

O τελευταίος χορός της 30χρονης πριν δολοφονηθεί από τη Χαμάς

Δείτε το βίντεο που η Shani Louk χορεύει ξέγνοιαστα, λίγο πριν οι άνδρες της Χαμάς εισβάλλουν στο φεστιβάλ και σκοτώσουν πάνω από 250 άτομα

Η 30χρονη tattoo artist Shani Louk βρήκε τραγικό θάνατο στο Ισραήλ -όπου είχε ταξιδέψει για ένα μουσικό φεστιβάλ- όταν τρομοκράτες της Χαμάς την απήγαγαν, τη δολοφόνησαν και περιέφεραν σαν τρόπαιο το άψυχο σώμα της πάνω σε ένα φορτηγό. Μάλιστα, από τα βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media από «υπερήφανα» μέλη της Χαμάς, κατάφερε και την αναγνώρισε μια συγγενής της καθώς διακρίνεται ένα από τα χαρακτηριστικά τατουάζ που είχε στο πόδι.

Σε ένα από τα τελευταία βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, διακρίνεται η Shani Louk να χορεύει χαρούμενη και ξέγνοιαστη στο μουσικό φεστιβάλ που λίγη ώρα αργότερα θα μετατρέπονταν σε λίμνη αίματος από τα εκατοντάδες θύματα. Λίγες στιγμές αργότερα, η tattoo artist θα αιχμαλωτιζόταν από τους τρομοκράτες της Χαμάς και θα σφαγιαζόταν μαζί με άλλους 259 παρευρισκόμενους στο φεστιβάλ κατά τη διάρκεια της επίθεσής τους στο Ισραήλ.

Δείτε τον τελευταίο της χορό:

Η Shani, η οποία μεγάλωσε στο Ισραήλ αλλά είχε γερμανικό διαβατήριο, ήταν ακτιβίστρια για την ειρήνη και αντιρρησίας συνείδησης, δήλωσε η θεία της Orly Louk, στη γερμανική εφημερίδα Der Spiegel. Η Orly είπε ότι η Shani είχε αρνηθεί να αναλάβει τη στρατιωτική θητεία που είναι υποχρεωτική για τους Ισραηλινούς λόγω των ειρηνιστικών της απόψεων, προσθέτοντας ότι το γερμανικό της διαβατήριο βοήθησε σε αυτό.

Δείτε φωτογραφίες της Shani Louk από το φεστιβάλ:

Δείτε φωτογραφίες: Οι μαχητές της Χαμάς περιφέρουν σε αγροτικό το άψυχο κορμή της Γερμανίδας

Σημειώνεται πως για το περιστατικό κυκλοφορεί στα social media αντίστοιχο βίντεο το οποίο ωστόσο είναι πολύ σκληρό για να μεταδοθεί.

Το πτώμα της ανακαλύφθηκε αργότερα στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, βεβηλωμένο και περιφερόμενο με μια ανατριχιαστική αδιαφορία για την ιερότητα της ζωής. Αλλά η φρίκη δεν τελείωσε εκεί. Οι εικόνες του πτώματος της Shani εμφανίστηκαν στη συνέχεια σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα, προκαλώντας οργή και καταδίκη.

Οι τρομοκράτες κάθονταν πάνω στο σώμα της, τη χλεύαζαν και κάποιοι έφτυναν πάνω τους. Η Χαμάς είχε ισχυριστεί ότι το πτώμα ανήκε σε γυναίκα Ισραηλινή στρατιώτη - αλλά χθες το βράδυ επιβεβαιώθηκε από την ξαδέλφη της Tomasina Weintraub-Louk, ότι ήταν η Shani η οποία δήλωσε στη MailOnline ότι η οικογένεια αναγνώρισε τα χαρακτηριστικά τατουάζ στα πόδια και τα ράστα μαλλιά της.

H μητέρα της Shani Louk ζητάει βοήθεια

Η μητέρα της Shani Louk, της γυναίκας της οποίας το πτώμα εθεάθη σε βίντεο στο πίσω μέρος ενός φορτηγού που οδηγούσαν Παλαιστίνιοι τρομοκράτες στη Γάζα. Επιβεβαίωσε ότι είχε δει την κόρη της στο βίντεο & ζήτησε τη βοήθεια του κοινού για περισσότερες πληροφορίες.

 

«Δεν έχουμε ακούσει τίποτα. Ελπίζουμε σε θετικά νέα. Είναι σίγουρα η Shani. Ήταν σε ένα μουσικό φεστιβάλ για την ειρήνη. Αυτό είναι ένας εφιάλτης για την οικογένειά μας», δήλωσε η γυναίκα.

Το μουσικό φεστιβάλ στο οποίο συμμετείχε η Shani ήταν ένα από τα πρώτα σημεία που δέχτηκε επίθεση από την τρομοκρατική ομάδα, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν επί τόπου, ενώ περισσότεροι πιάστηκαν όμηροι από τους μαχητές.

Σε ένα δεύτερο βίντεο που κοινοποιήθηκε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται μια γυναίκα να φωνάζει:«Μη με σκοτώσετε» και να απομακρύνεται με μοτοσικλέτα από έναν ένοπλο.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση