ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φονικό Στροβόλου: Ποια η σχέση του 33χρονου υπόπτου με Τζούλια και Ποτσέπη

Ο «Αγάπη Μόνο» αποκαλύπτει τα της γνωριμίας τους

Αίσθηση προκαλεί, τις τελευταίες μέρες, μετά το διπλό στυγερό έγκλημα του Στροβόλου, η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τον 33χρονο, φερόμενο ως δράστη, παρέα με την Τζούλια Αλεξανδράτου και Τάσο Ποτσέπη, γνωστό ως «Αγάπη Μόνο».

Στο ρεπορτάζ που δημοσιεύει το zougla.gr, που επικοινώνησε με τον Ποτσέπη, ο ίδιος αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες της γνωριμίας του, καθώς και της Τζούλιας, με τον 33χρονο.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Τάσος Ποτσέπης, η γνωριμία τους με τον ύποπτο, έγινε το 2016 στην Κύπρο, όταν ήρθαν για εμφανίσεις, μαζί με την Τζούλια. Ο 33χρονος ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν οι δυο τους, ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν τους συνέδεε ποτέ η οποιαδήποτε φιλία. Μάλιστα, ο Ποτσέπης, είπε την χαρακτηριστική φράση: «Σκέφτομαι τι έκανε ο συγκεκριμένος άνθρωπος».

Λεπτομερέστερα, ο Ποτσέπης είπε: «μόλις φτάσαμε στο αεροδρόμιο εγώ, η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο μάνατζερ μας, Σπύρος Ρέβης, μας περίμεναν τρία αυτοκίνητα. Στο μπροστινό αμάξι μπήκε ο μάνατζέρ μας με τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού μαγαζιού στο οποίο θα εμφανιζόμασταν, στο δεύτερο εγώ με την Τζούλια και το παλικάρι που φαίνεται στη φωτογραφία. Στο πίσω αμάξι βρίσκονταν άτομα που ανήκαν στο προσωπικό του μαγαζιού».

Τέλος, είπε ότι ο 33χρονος τους είχε ζητήσει να φωτογραφηθούν μαζί, ενώ δεν παρουσίασε κάποια συμπεριφορά παράξενη, καθώς φαινόταν ήρεμος και χαμογελαστός άνθρωπος.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση