ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αγριεύει» από το βράδυ ο καιρός

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και σταδιακά αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι 4 μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεμα παράλια, θα πνέουν μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα ανατολικά θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 17 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Κυβερνητικές εξετάσεις - Οι ερωτήσεις που προκάλεσαν εντύπωση


Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί, μέτριοι 4 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί, μέτριοι 4 αλλά παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Φονικό Στροβόλου: Το κούρεμα του Τζιωνή και η πιεστική αντεξέταση


Αύριο βράδυ ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά η βροχόπτωση μπορεί να είναι έντονη. Στις κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει και χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, γενικά μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.


Ποιος σκότωσε την 21χρονη Ελένη; Η αινιγματική δήλωση που παγώνει το αίμα


Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X