ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κέρδισε και πέρασε (vid)

Η χρεοκοπημένη Βενεζουέλα νίκησε μετά την Τζαμάικα και την Ουρουγουάη με 1-0 και κοιτάει ήδη την επόμενη φάση. H Oυρουγουάη έπεσε θύμα της Βενεζουέλας και με την ήττα της ψάχνει κάτι περισσότερο από ένα θαύμα (να κερδίσει αρχικά η Τζαμάικα το Μεξικό) για να μην μείνει εκτός συνέχειας.

Από την άλλη η Βενεζουέλα έκανε το 2/2 στον Γ΄ όμιλο και με 6 βαθμούς ήδη κοιτάει τα προημιτελικά του Copa America! Το γκολ για της νίκης ήρθε με τον Ροντόν στο 36΄, ύστερα από την προσπάθεια του Γκέρα να κρεμάσει τον Μουσλέρα, με τον γκολκίπερ της Ουρουγουάης να αλλάζει πορεία στην μπάλα και να την στέλνει στο δοκάρι, αλλά στην επαναφορά ήταν εκεί ο άσος της Γουέστ Μπρομ για να την στείλει στα δίχτυα.

Οι Ουρουγουανοί προσπάθησαν για την ισοφάριση, όμως το γκολ δεν ερχόταν. Ο Καβάνι έχασε μία μεγάλη ευκαιρία λίγα λεπτά πριν τα 90΄ για την ισοφάριση και να κρατήσει ζωντανή τη Σελέστε, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις η Βενεζουέλα έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, με τον Μουσλέρα να έχει αφήσει την εστία του για ένα κόρνερ, όμως ο Οτέρο σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ.

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση