ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μανώλη: «Πεισμωμένοι για κατάκτηση του κυπέλλου»

Ο φουτσαλιστής της Ομόνοιας Μανώλης Μανώλη έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου.

Αναλυτικά:

Στεναχώρια έφερε στην ομάδα φούτσαλ το χθεσινό αποτέλεσμα απέναντι στην Ανόρθωση, που οδήγησε στην απώλεια του πρωταθλήματος. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή μας, Μανώλη Μανώλη, ήδη η σκέψη έχει περάσει στην επόμενη μέρα και τον τελικό κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΛ. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τόνισε πως υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και περισσότερο πείσμα, για κατάκτηση του τίτλου.

Αναφορικά με το χθεσινό παιχνίδι, ο Μανώλης Μανώλη επεσήμανε: «Θέλαμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, δουλέψαμε αρκετά για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην σειρά αγώνων, ωστόσο, δυστυχώς, χθες δεν μας βγήκε στο γήπεδο αυτό που θέλαμε να κάνουμε, παρά την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε. Είμαστε στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: "Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για την παρουσία του χθες στο γήπεδο. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να του δώσουμε τη χαρά της νίκης. Το χειροκρότημά του στο τέλος, ήταν για εμάς η καλύτερη τονωτική ένεση για τη συνέχεια. Θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε χαρούμενους με την κατάκτηση του κυπέλλου".

Όσο αφορά την επόμενη μέρα και τη θέληση που υπάρχει για κατάκτηση του κυπέλλου, ο Μανώλης Μανώλη ανέφερε: «Η επόμενη μέρα θα μας βρει ακόμη πιο πεισμωμένους και αποφασισμένους για κατάκτηση του κυπέλλου. Έχουμε μπροστά μας μια βδομάδα για να δουλέψουμε, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τις απαιτήσεις του αγώνα. Είναι σημαντικό να κλείσουμε την χρονιά με έναν τίτλο. Μας αξίζει, μετά από τόση προσπάθεια που καταβάλαμε».

Σχετικά με το παιγνίδι του τελικού, ο ποδοσφαιριστής μας υπογράμμισε: «Αναμένουμε ακόμη πιο δύσκολο τον τελικό κυπέλλου, σε σχέση με τις αναμετρήσεις κόντρα στην ΑΕΛ για το πρωτάθλημα. Είναι λογικό πως ο αντίπαλος θα έχει επιπλέον κίνητρο για να μας κερδίσει, μετά την εξέλιξη στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΛ είναι το φαβορί, όμως εμείς αποδείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Φούτσαλ: Τελευταία Ενημέρωση

X