ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εθνική Futsal: Ικανοποίηση από τον απολογισμό των φιλικών με Βουλγαρία

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Το διπλό φιλικό της Εθνικής μας ομάδας Ανδρών Futsal με αντίπαλο τη Βουλγαρία κατέγραψε διπλή νίκη και ικανοποίηση για το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασαν οι διεθνείς μας.

Δύο ευρείες νίκες στη σειρά, καλή διάθεση, σωστή διαχείριση με τη χρησιμοποίηση όλων των ποδοσφαιριστών, δημιούργησαν θετική εικόνα και ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής ικανοποιημένος από τον απολογισμό συγχάρηκε τους διεθνείς μας μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα.

«Είχαμε τονίσει από την αρχή πως μέσα στα δικά μας πλαίσια με την ερασιτεχνική δομή του Futsal, στόχος μας είναι να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι από κάθε προηγούμενη φάση της προετοιμασίας μας και το πετύχαμε.

Οι ποδοσφαιριστές μας έδωσαν πάρα πολλές δυνάμεις και δεν είναι εύκολο μέσα σε 24 ώρες να παρουσιάζεις πολύ καλό πρόσωπο σε δύο αγώνες και να τους κερδίζεις με μεγάλα σκορ και να απολαμβάνεις τα παιχνίδια. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με στόχο πάντοτε το καλύτερο» τόνισε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Άθως Στυλιανού.

Στο πρώτο φιλικό η Εθνική μας κέρδισε την αντίστοιχη της Βουλγαρίας με 7-1 και στο δεύτερο φιλικό με 3-0.

Στην αποστολή για το διπλό φιλικό είχαν συμπεριληφθεί και χρησιμοποιήθηκαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Τάσος Σκαμπύλης, Χρίστος Κωνσταντίνου (τερματοφύλακες), Χρίστος Κόκκινος, Νίκος Χατζηγεωργίου, Νεόφυτος Λακούφης, Κωνσταντίνος Κουλουμπρής, Γιώργος Αλεξίου, Σάββας Ομήρου, Κωνσταντίνος Ανδρέου, Δημήτρης Λιοτατής, Μανώλης Μανώλη, Παναγιώτης Σκαρπάρης, Γιάννης Ιωάννου, Βαρνάβας Κοντοδήμητρος.

*Ο Κωνσταντίνος Κουλουμπρής με τα δύο τέρματα που πέτυχε χθες έφτασε στα 12 και βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερ.

*Στη προετοιμασία για τα φιλικά με τη Βουλγαρία συμμετείχε και ο νεαρός τερματοφύλακας Κυριάκος Στυλιανού.

*Ο Χρυσόστομος Χρυσοστόμου άρχισε τη συνεργασία του με την ΚΟΠ σε ρόλο βοηθού προπονητή στην Εθνική μας. Παράλληλα αρχίζει η προσπάθεια για συγκρότηση της Εθνικής κάτω των 19 ετών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Φούτσαλ: Τελευταία Ενημέρωση

X