ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κουής: «Είμαστε κοντά σε μεταγραφές»

«Με τον χθεσινό Απόλλωνα θα δυσκολευόταν οποιαδήποτε ομάδα του πρωταθλήματος».

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο team manager του Εθνικού, Τόμης Κουής και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αλλά και για την συνέχεια.

Αποκάλυψε επίσης ότι ο Εθνικός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση κάποιων παικτών, ενόψει την μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη.

«Από την μία ήταν οι απουσίες και από την άλλη ο αντίπαλος. Με τον χθεσινό Απόλλωνα θα δυσκολευόταν οποιαδήποτε ομάδα του πρωταθλήματος. Για μας δεν είναι μέτρο σύγκρισης το χθεσινό παιχνίδι. Ο χθεσινός αγώνας δεν είναι τόσο σημαντικός, αν ερχόταν κάτι θα ήταν καλοδεχούμενο. Τα σημαντικά είναι αυτά που έρχονται και ειδικά αυτό του Σαββάτου με την Αλκή. Ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε και οι παίκτες θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτό για να μείνουμε κοντά μέχρι τον Γενάρη που θα ενισχύσουμε την ομάδα».

Αν υπάρχουν απουσίες ενόψει του αγώνα με την Αλκή: «Με τα δεδομένα αυτής της στιγμής δεν θα έχουμε προβλήματα. Ο μόνος που εξακολουθεί να έχει πρόβλημα είναι ο Ιλουρίτζε, αλλά κι αυτός θα είναι έτοιμος. Αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρξει καμία υποτροπή, τότε θα πάμε κομπλέ κόντρα στην Αλκή».

Για την μεταγραφές: «Είμαστε σε προχωρημένο στάδιο. Δεν είναι εύκολο να βρεις παίκτες αυτή την περίοδο, που θα κάνουν την διαφορά. Όμως, καταφέραμε να βρούμε και είμαστε πολύ κοντά με κάποιους παίκτες. Θα συνεχίσουμε όμως το ψάξιμο, καθώς θέλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X