ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Εγκληματίες και επικίνδυνοι»

O πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου είναι χρόνια στο ποδόσφαιρο και έχει πάντα άποψη και γνώμη για όλα. Πόσο μάλλον τώρα, που η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Ο έμπειρος παράγοντάς μιλώντας το πρωινό της Τρίτης στον Super ΣΠΟΡ FM, αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στην άτυπη γενική συνέλευση της ΚΟΠ.

«Αυτό το θέμα είναι πολύ σοβαρό και θίγει σωματεία, ανθρώπους και αξιοπρέπειες. Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Είναι ένα σοβαρό θέμα και έπρεπε να καταθέσουμε κάποια σοβαρά πράγματα και υπήρχε ρίσκο για αυτούς που θα μιλούσαν. Ο ίδιος ο πρόεδρος παραδέχεται ότι πρόκειται για εγκληματίες και επικίνδυνους ανθρώπους. Κάναμε τον κόσμο να αηδιάσει. Μας βλέπουν και λένε ότι είμαστε οι διεφθαρμένοι της κοινωνίας. Πρέπει να δούμε με σοβαρότητα το θέμα με το στοίχημα», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Έχουμε ένα άρρωστο που είναι το κυπριακό πρωτάθλημα και προσπαθούμε να τον κάνουμε να τρέξει. Δεν γίνεται να του χτυπούμε από πάνω. Θα πρέπει να τους αποβάλει το σύστημα αυτούς. Αν πραγματικά θέλουμε να λύσουμε το πρόβλημα, θα πρέπει ο καθένας να τα πει όλα. Ήρθε φάκελος για το ΑΠΟΕΛ – Εθνικός. Ο πρόεδρος έκανε 15 μέρες να απαντήσει στα ερωτήματα που είχαμε και εγώ έκανα δύο μέρες να κοιμηθώ. Με ικανοποίησε η δήλωση του προέδρου, αλλά χθες την είπε. Πίσω από αυτή την κατάσταση είναι άνθρωποι επικίνδυνοι και πρέπει να προστατευτούν τα σωματεία. Πέρσι ήρθαν 21 φάκελοι. Έπρεπε να γίνει κάτι από το καλοκαίρι. Έπρεπε να πιάσει τη βέρκα από το καλοκαίρι».

Καταλήγοντας μίλησε για την μείωση των ομάδων: «Κάποια σωματεία που εδώ και πολλά χρόνια είναι στην Α΄ Κατηγορία με την κρίση κινδύνευαν να εξαφανιστούν. Για αυτό πήραμε αυτό το δοκιμαστικό μέτρο. Δεν είναι το θέμα να πάρεις μέτρα. Δεν ήταν μόνο η αύξηση των ομάδων. Η πιο σημαντική παράμετρος είναι να γίνει ένα υγιές πρωτάθλημα με ανταγωνιστικές ομάδες και ας επιστρέψουμε και στις δέκα ομάδες».

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση