ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τζιάμπος: «Είχαμε δυο καταφανέστατα πέναλτι»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Αλκής μίλησε για το ματς με την ΑΕΛ φανερά απογοητευμένος με την κατάσταση που επικρατεί ενάντια στην ομάδα του

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΛ Λεμεσού και τα όσα διαδραματίστηκαν με τις φωνές για δύο πέναλτι υπέρ της ομάδας που δεν δόθηκαν κυριαρχούν στην σημερινή ημερίδα για το ρεπορτάζ της Αλκής. Στο πλαίσιο αυτό ο εκπρόσωπος τύπου της Αλκής ,Χρίστος Τζιάμπος, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το ματς με την ΑΕΛ: «Είδαμε πραγματάκια θαύματα σε ακόμα ένα παιχνίδι είχαμε δύο πέναλτι και τα έδειξε η τηλεόραση. Το πέναλτι της ΑΕΛ δεν ήταν καθαρό αφού δεν υπήρχε επαφή και σφυρίχτηκε πέναλτι. Τονίζουμε ξανά πως δεν μας σέβονται διάφοροι. Δεν αδικώ την νίκη της ΑΕΛ αλλά κάποιοι δεν μας αφήσαν να διεκδικήσουμε κάτι.  Είναι από τις καλύτερες ομάδες που αντιμετωπίσαμε στο Αμμόχωστος. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Λεμεσό.»

Για το αν θα υπάρξει καταγγελία της διαιτησίας :« Δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε. Κάνεις δεν τιμωρείτε ουσιαστικά αλλά μόνο εμείς που τρέχουμε για να κρατάμε ζωντανές τα μικρές ομάδες. Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει. Για αυτό θα δώσουμε την μάχη στον αγωνιστικό χώρο για να πέτυχουμε τους στόχους μας. Ως διοικητικό Συμβούλιο κάνουμε ότι είναι ανθρώπινο δυνατό.»

Για τον στόχο της ομάδας :« Με τα σημερινά δεδομένα βαθμολογικά η απευθείας διαβάθμισή δεν μας αγγίζει. Θα πάμε στα μπαράζ να δείξουμε τι ομάδα είμαστε για να μαζέψουμε βαθμούς και να παραμείνουμε στην κατηγορία»

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση