ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αλκή: Λεπτομέρειες για τον αγώνα με την Ομόνοια

Τα αστυνομικά μέτρα για την πρεμιέρα

Με ανακοίνωση της η Αλκή γνωστοποίησε τα μέτρα της αστυνομίας ενόψει της αυριανής πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στην Ομόνοια. Όλες οι εισόδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό στις 18:00.

Αναλυτικά:

Η Αστυνομία Κύπρου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί στους φίλους της ομάδας μας, ότι θα υπάρχουν αύριο στο ΓΣΠ ανοιχτά ταμεία. Συγκεκριμένα οι φίλοι της ΑΛΚΗΣ θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο από τα δυτικά ταμεία του ΓΣΠ.

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 6.00μ.μ.

Δεν επιτρέπεται σε κανένα οπαδό να εισέλθει στο στάδιο εάν δεν έχει στην κατοχή του την κάρτα φιλάθλου, την οποία θα πρέπει να παρουσιάσει μαζί με το εισιτήριο εισόδου. Παρακαλείται όλος ο φίλαθλος κόσμος όπως συμμορφωθεί με τους νέους κανονισμούς για αποφυγή της οποιασδήποτε ταλαιπωρίας.

Οι φίλαθλοι της ΑΛΚΗΣ θα καταλάβουν τις νότιες κερκίδες του Σταδίου. Ως εκ τούτου, προτρέπονται οι οπαδοί της ΑΛΚΗΣ που θα εισέλθουν στην πιο πάνω κερκίδα να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο νότιο χώρο στάθμευσης του σταδίου. Περαιτέρω συστήνεται στους φιλάθλους της ΑΛΚΗΣ να αποφύγουν τη στάθμευση των οχημάτων τους στο χώρο στάθμευσης παρά τα ιδιωτικά γήπεδα Nuevo Campo για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας.

Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.

Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού.

Απαγορεύεται η είσοδος στο στάδιο, φιλάθλων που κατέχουν σακίδια ώμου, προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών και οτιδήποτε άλλο μέσο που να καλύπτει το πρόσωπο τους.

Το σκαρφάλωμα στα κιγκλιδώματα του σταδίου δεν επιτρέπεται.

Οποιοσδήποτε δεν συμμορφώνεται με τα πιο πάνω, μπορεί να εκδιωχθεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

Για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το σημείο συλλογής προσωπικών τους αντικειμένων είναι τα δυτικά ταμεία, ενώ για τους οπαδούς της ΑΛΚΗΣ τα Νότια ταμεία του σταδίου.

Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων στον νέο κυκλικό κόμβο του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά το στάδιο ΓΣΠ και στα ερείσματα των δρόμων στην περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λευκωσίας μπορεί να τηλεφωνεί στον τηλεφωνικό αριθμό 22802020 ή στη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή σε περίπτωση άμεσης ανάγκης στον αριθμό 112.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X