ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Προσπάθεια μέχρι τέλους

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

«Αν μας παίρνει θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος». Αυτά λέει ο επί του Τύπου εκπρόσωπος της Αλκής Χρίστος Τζιάμπος, αναφερόμενος βεβαίως στην εντυπωσιακή πορεία της Αθάνατης που μετά την παρέλευση εφτά αγωνιστικών βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πινάκα του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, με 19 βαθμούς προσφέροντας χαρά στον κόσμο της που την έχει αγκαλιάσει.

 «Κάνουμε καλή πορεία μέχρι στιγμής. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας ο κόσμος έρχεται να παρακολουθήσει την ομάδα και συνεχίζουμε. Στα εντός έδρας ματς έρχονται γύρω στα χίλια άτομα», συνεχίζει.

Για τη συνέχεια: «Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα που περιλαμβάνει ντέρμπι. Θα δώσουμε τη μάχη».

Για το αυριανό ματς κυπέλου με την ΑΕΛ στο «Αμμόχωστος»:«Θα απολαύσουμε το ματς. Αν έλθει κάτι θετικό ακόμη καλύτερα». 

Η πρωτοπόρος Αλκή, που κατά την άποψη της πλειοψηφίας των φιλάθλων που παρακολουθούν το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας, διαθέτει την καλύτερη ομάδα, έχει τώρα να αντιμετωπίσει κατά σειρά στο πρωτάθλημα την ΕΝΠ (εντός), τον Ολυμπιακό (εκτός) και τον Οθέλλο (εντός). Μια καθοριστική σειρά αγώνων που αν τη διέλθει επιτυχώς τότε μπορεί να μιλά με αισιοδοξία για επάνοδο στα σαλόνια.

Οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Δαμιανού δείχνουν μέχρι στιγμής ότι έχουν όλες τις δυνατότητες να πετύχουν την άνοδο. Έχουν ψηλό (για την κατηγορία) επίπεδο απόδοσης και έχουν αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Ειδικά μετά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί της Πάφου Το ζητούμενο είναι η διάρκεια.

Ο παίκτης που έχει εντυπωσιάσει περισσότερο (είναι αρκετοί πάντως οι παίκτες με καλή απόδοση) είναι ο πλάγιος Γάλλος επιθετικός Γουίλι Σεμέδο που είναι ηλικίας 19 χρόνων και είναι στ ομάδα από τότε που ήταν στη Δ’ κατηγορία. Έχει πετύχει πέντε γκολ. Προέρχεται από τις Ακαδημίες της Παρί.

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση