ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τζέκο: «Δεύτερη θέση στη χειρότερη περίπτωση»

Σε συνέντευξη του στο "Dnevnik Nove TV" της κροατικής τηλεόρασης, ο Εντιν Τζέκο δήλωσε πως η Ρόμα μπορεί να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ μίλησε και για τους Κροάτες ποδοσφαιριστές της Serie A.

Θέλει έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Έντιν Τζέκο, όπως δήλωσε στο "Dnevnik Nove TV" της κροατικής τηλεόρασης, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Κροάτες ποδοσφαιριστές της Serie A.

«Είναι μία από τις καλύτερές μου σεζόν. Είμαι 31 ετών και πιστεύω πως μπορώ άλλα δύο χρόνια σε αυτό το επίπεδο. Ελπίζω πως θα βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ένας στόχος πραγματοποιήσιμος για τη Ρόμα. Είναι δύσκολο να ανταγωνιστείς τη Γιουβέντους, καθώς έχουν επενδύσει 150 εκατομμύρια σε νέους παίκτες, τα οποία, δυστυχώς, εμείς δεν επενδύσαμε. Πιστεύω, όμως, πως τα αποτελέσματά μας μέχρι τώρα είναι θετικά. Είμαστε δεύτεροι αυτήν τη στιγμή και ελπίζω πως θα τερματίσουμε έτσι στη χειρότερη περίπτωση», είπε ο Βόσνιος επιθετικός.

Ο φορ των «τζιαλορόσι» έχει σκοράρει 21 γκολ στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, όντας σε μία από τις πιο παραγωγικές του σεζόν.

«Τα γκολ που έχει πετύχει ο Μάντζουκιτς έχουν έρθει επειδή δίνει το 150% των δυνάμεών του στο γήπεδο. Ο Πιάτσα είναι ένα μικρό "τέρας", είναι το μέλλον του ιταλικού πρωταθλήματος και της εθνικής του. Όταν άκουσα για την πρόταση των Κινέζων για τον Κάλινιτς, του είπα όσο μπορεί να μείνει εδώ που βρίσκεται», δήλωσε ο Βόσνιος διεθνής, ερωτώμενος για τους Κροάτες αντιπάλους του.

Τέλος, ο 31χρονος στράικερ ρωτήθηκε για το "θρύλο" της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του σαν σήμερα 24 χρόνια πριν (28/03/93). «Παρά την επιτυχία του, δεν θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο των άλλων. Είναι πολύ απλώς άνθρωπος. Λόγω της αγάπης των οπαδών προς το πρόσωπό του, δεν μπορεί να περπατήσει στους δρόμους ελεύθερα».

sport-fm.gr

ΡΟΜΑ: Τελευταία Ενημέρωση