ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παραιτήθηκε ο Πιόλι

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο ο προπονητής της Ίντερ Στέφανο Πιόλι, μετά την ήττα των «νερατζούρι» από τη Φιορεντίνα, ανακοίνωσε στη διοίκηση του συλλόγου την απόφασή του να αφήσει τον πάγκο της ομάδας.

«Παραιτούμαι» είναι ο τίτλος που υπάρχει σήμερα στο πρωτοσέλιδο της ιταλικής αθλητικής εφημερίδας «Corriere dello Sport» και αναφέρεται σε δήλωση του τεχνικού της Ίντερ Στέφανο Πιόλι.

«Θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης. Εάν κριθεί πως το πρόβλημα είμαι εγώ είμαι έτοιμος να αποχωρήσω χωρίς την παραμικρή απαίτηση» τα λόγια του Παρμετζάνου προπονητή που προκάλεσαν μία μίνι σύσκεψη των διοικούντων του συλλόγου του Μιλάνου.

Μετά από είκοσι λεπτά αυτό που αποφασίστηκε είναι η παραμονή του Πιόλι στο «τιμόνι» του κλαμπ τουλάχιστον μέχρι το προσεχές ντέρμπι με τη Νάπολι την Κυριακή, υπολογίζοντας πως τη δεδομένη στιγμή μοναδική εναλλακτική αποτελούσε ο προπονητής της Primavera (όπως ονομάζονται οι ομάδες νέων των συλλόγων) της Ίντερ Βέκι.

Οι υποψήφιοι διάδοχοι

Το μέλλον του Στέφανο Πιόλι ουσιαστικά είναι προδιαγεγραμμένο. Η ημερομηνία «διαζυγίου» με την Ίντερ είναι το μόνο που μένει να φανεί. Διακαής πόθος της διοίκησης των «νερατζούρι»; Ένα «φλερτ» που κρατάει χρόνια με εκατέρωθεν δηλώσεις αγάπης, ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

«Καυτό» όνομα αποτελεί και αυτό του Λουτσιάνο Σπαλέτι που δείχνει να βρίσκεται στην έξοδο από τη Ρόμα στο τέλος της τρέχουσας σεζόν ανεξάρτητα από τη θέση που θα καταλάβουν οι «τζαλορόσι».

Στη λίστα υπάρχουν επίσης τα ονόματα των Ζαρντίμ και Σαμπάολι με τη διοίκηση της Ίντερ να είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στην καλύτερη δυνατή επιλογή για το μέλλον του κλαμπ στηρίζοντάς τη με το να ικανοποιήσει τις μεταγραφικές της επιθυμίες, προκειμένου η ομάδα να γίνει και πάλι μεγάλη.

ΙΝΤΕΡ: Τελευταία Ενημέρωση