ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Έτσι έκλεψα τη γυναίκα του Μάξι Λόπες»

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Το χρονικό μιας… «κλοπής» αποκάλυψε ο Μάουρο Ικάρντι. Ο λόγος βέβαια για την Γουάντα Νάρα, την νυν γυναίκα του επιθετικού της Ίντερ και πρώην σύζυγο του καλού φίλου του Μάξι Λόπες.

Ο Ικάρντι αποκαλύπτει μέσω του βιβλίου του ότι την πρώτη επαφή έκανε η Γουάντα Νάρα, ζητώντας του ένα δώρο από τις ΗΠΑ, στις οποίες θα ταξίδευε! Αυτή ήταν και η πρόφαση για να… μπει το νερό στο αυλάκι!

«Μια μέρα πριν φύγω για ένα φιλικό τουρ στις ΗΠΑ, πήρα ένα μήνυμα από την Γουάντα. Μου έκανε εντύπωση επειδή συνήθως μιλούσα με τον Μάξι και όχι μαζί της. Μου ζήτησε αν μπορούσα να της πάρω ένα iPad το οποίο δεν είχε βγει ακόμα στην Ιταλία τότε. Αυτό το πράγμα με έκανε να σκεφτώ. Ήθελε όντως το tablet ή ήταν μια δικαιολογία να έρθει σε επαφή μαζί μου; Όταν επέστρεψα στο Μιλάνο, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να μιλήσω ξανά με την Γουάντα, αφού έπρεπε να της δώσω το iPad, είχα την τέλεια δικαιολογία.

Ανταλλάξαμε πολλά μηνύματα και τότε αρχίσαμε για πρώτη φορά να νιώθουμε πιο ελεύθερα. Μου έγραψε ‘Μάουρο είμαστε (ο Μάξι Λόπες κι εκείνη) στις Αιολίδες Νήσους με τον Γκονσάλο Μπερχέσιο και τη γυναίκα του. Γιατί δεν έρχεσαι μαζί μας;’. Φυσικά και το ήθελα. Ενώ ήμουν μόνος στον δεύτερο όροφο του σκάφους και καθόμουν στον καναπέ και άκουγα reggae, η Γουάντα ήρθε ξαφνικά και έκατσε δίπλα μου, χωρίς να ντραπεί καθόλου. Εκείνη ήταν η στιγμή που η σχέση της με τον Μάξι Λόπες τελείωνε», αναφέρει χαρακτηριστικά ο 24χρονος φορ της Ίντερ.

ΙΝΤΕΡ: Τελευταία Ενημέρωση

Μια ανάσα από Ίντερ ο Κόντε!

Μια ανάσα από Ίντερ ο Κόντε!

Έτοιμος για τη μεγάλη του επιστροφή στους πάγκους είναι ο Αντόνιο Κόντε, καθώς ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να αποδεχθεί ...
 |  ΙΝΤΕΡ
X