ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το πήρε απόφαση

Η επόμενη σεζόν θα είναι πιθανότητα η τελευταία στην πλούσια καριέρα του Τζανλουίτζι Μπουφόν. 

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας μίλησε στο «Sky Sport 24» και αποκάλυψε πως κατά 99,9% θα πει «αντίο» στην ενεργό δράση μετά το τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, εκτός και αν κατακτήσει το Champions League με τη «Γηραιά Κυρία», όπου αναμένεται να συνεχίσει για άλλον έναν χρόνο! 

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Τζανλουίτζι Μπουφόν στο «Sky Sport 24» και στην ερώτηση για το αν θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά το παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας: 

«Είμαι σχεδόν 99,9% σίγουρος γι’ αυτό. Θα έχω έναν τελευταίο, έντονο χρόνο πλούσιο σε μεγάλες στιγμές και τότε θα έρθει η στιγμή να πω πως ήρθε ο καιρός. Απλά, έχουμε αφήσει μία μικρή πιθανότητα με τον πρόεδρο της Γιουβέντους (σ.σ. Αντρέα Ανιέλι): Εάν κατακτήσουμε το Champions League, τότε θα συνεχίσω άλλον έναν χρόνο, όπου θα προσπαθήσω να κατακτήσω το παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και άλλα τρόπαια». 

Ο 39χρονος πορτιέρε ξεκίνησε την καριέρα του στην Πάρμα το 1995, με την οποία μέτρησε 168 συμμετοχές πριν την μετακομίσει στη Γιουβέντους το 2001. Με τη φανέλα της «Γηραιάς Κυρίας» ο Μπουφόν μετράει 622 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ παράλληλα έχει και τις περισσότερες συμμετοχές με την «σκουάντρα ατζούρα» (169), κάνοντας το ντεμπούτο του στο μακρινό 1997. 

Στην καριέρα του, ο εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων του κόσμου, έχει κατακτήσει 8 πρωταθλήματα Ιταλίας, 4 Κύπελλα, 1 Κύπελλο Uefa και 1 παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα της Ιταλίας.

www.sport-fm.gr

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση