ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ώρα της κρίσεως για Ντάνι Άλβες

Τα πάντα ρευστά όσον αφορά το μέλλον του Ντάνι Άλβες στη Γιουβέντους, καθώς σε περίπτωση που δεν ανανεωθεί το υπάρχον συμβόλαιο, υπάρχει ενδεχόμενο μεταγραφής του.

Ο Ντάνι Άλβες πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα των «μπιανκονέρι» φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ άλλων. Για το λόγο αυτό θέλει να την εξαργυρώσει με επέκταση της υπάρχουσας συνεργασίας του έως το 2019, ούτως ώστε να μπορεί σε ηλικία 34 ετών να αισθάνεται μια μεγαλύτερη ασφάλεια.

Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχει προκύψει κάποια ουσιαστική πρόοδος στις συζητήσεις σχετικά με το ενδεχόμενο παράτασης της παραμονής του στο Τορίνο, γεγονός που αναγκάζει τον Άλβες να εξετάσεις τις διαθέσιμες επιλογές του. Φιλολογικό ενδιαφέρον έχουν εκφράσει ήδη ομάδες από την Κίνα, αλλά και την Αγγλία με την πρωταθλήτρια Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε να εμφανίζεται πιο δραστήρια.

Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν άμεσα, μιας και το συμβόλαιο του Άλβες λήγει τον ερχόμενο χρόνο και η «Γηραιά Κυρία» δε θα ήθελε να τον χάσει του χρόνου χωρίς να αποκομίσει κάποιο όφελος.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X