ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έκανε… βηματάκι τίτλου! (vid)

Αφού, στην κακή της μέρα, δεν χάνει ούτε στη Νάπολη, τότε μπορεί να σκέφτεται… κούπα! Μένοντας αήττητη για 10ο σερί ματς, η Γιουβέντους πήρε 1-1 από τους «παρτενοπέι» και ξέφυγε στο +6 από τη Ρόμα! 

 Σε… τροχιά κούπας διατηρήθηκε η Γιουβέντους! 

Η «Γηραιά Κυρία», που δεν βρέθηκε και στην καλύτερή της μέρα (το αντίθετο, για την ακρίβεια), «τσίμπησε» βαθμό (1-1) στο… καμίνι του «Σαν Πάολο» από τη Νάπολι και αφού δεν έχασε ούτε εκεί, μπορεί να… αγγίζει, πια, το έκτο συνεχόμενο πρωτάθλημα! 

Στην επιστροφή του Ιγκουαΐν στη Νάπολη, με τον Αργεντινό να αποδοκιμάζεται έντονα σε κάθε επαφή του με την μπάλα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 7' με τον Κεντίρα, «παγώνοντας» την κατάμεστη έδρα των «παρτενοπέι», αλλά αυτή ήταν, ουσιαστικά και η τελευταία τους φάση στο παιχνίδι! 

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και είχαν ευκαιρίες για να φέρουν το ματς στα ίσα, κάτι που έγινε, τελικά, στο 60', με πανέμορφο πλασέ του Χάμσικ. Η συνέχεια έγινε… θρίλερ, με τη Νάπολι να «ψάχνει» την ολική ανατροπή, αλλά η «Γιούβε» κράτησε τον βαθμό, στο ντέρμπι της 30ής αγωνιστικής και πλέον -με βάση και το γεγονός ότι έχει ευκολότερο πρόγραμμα από τους «τζιαλορόσι», παρότι έχει να παίξει στη Ρώμη τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Serie A- βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του Scudetto. 

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση