ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η Γιουβέντους είναι το αφεντικό! (vid)

Η Γιουβέντους επέβαλε τον... νόμο της! Με μια γκολάρα του Κουαδράδο, η «μεγάλη κυρία» κατάφερε να λυγίσει την -ανώτερη- Ίντερ (1-0) και να διατηρήσει τη διαφορά από τους διώκτες της.

Ολοταχώς για το 6ο σερί σκουντέτο πάει η Γιουβέντους. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι λύγισε με μια γκολάρα του Κουαδράδο την αξιόμαχη Ίντερ (που δεν της δόθηκε πέναλτι) και κατάφερε να διατηρήσει τη διαφορά από τους διώκτες της. Εξαιρετικοί στο πρώτο ημίχρονο οι «νερατζούρι», που έχασαν πολλές ευκαιρίες και είδαν τη «μεγάλη κυρία» να της σταματάει το σερί των 7 νικών στο πρωτάθλημα.

Το ματς είχε εξαιρετικό ρυθμό εξ αρχής. Η Γιουβέντους είχε την πρώτη καλή ευκαιρία αλλά ο Χαντάνοβιτς έβγαλε το ψαλιδάκι του Ντιμπάλα στο 3’ και δέκα λεπτά μετά το πλασέ του Αργεντινού σταμάτησε στη συμβολή των δοκών. Οι δύο αυτές στιγμές ξύπνησαν τους φιλοξενούμενους που πήραν τα ηνία και είχαν μεγάλες ευκαιρίες για να μπουν μπροστά στο σκορ. Στο 19’ το σουτ του Γκαλιαρντίνι μέσα από την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ εννιά λεπτά μετά η κεφαλιά του ίδιου πήγε πάνω στον Μπουφόν.

Στο 37’ ο Μπουφόν έκανε μεγάλη επέμβαση σε κοντινή κεφαλιά του Πέρισιτς και στη συνέχεια της φάσης ο Ικάρντι ανατράπηκε από τον Μπονούτσι, με τον διαιτητή να μην δείχνει την άσπρη βούλα. Δύο λεπτά αργότερα δε, η προσπάθεια του Ικάρντι από την μικρή περιοχή δεν βρήκε για λίγο στόχο. Αφού η Γιουβέντους γλίτωσε, βγήκε μπροστά για να πετύχει ένα γκολ. Έφτασε μια ανάσα από το να το πετύχει στο 44’, με το φάουλ του Πιάνιτς να το… βγάζει ο Χαντάνοβιτς και να χτυπάει και στο δοκάρι. Και ένα λεπτό μετά, η μπάλα στρώθηκε έξω από την περιοχή στον Κουαδράδο, ο οποίος έπιασε ένα φανταστικό σουτ στην κίνηση, γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του!

sport-fm.gr 

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση